Článek na serveru:  http://www.emartinka.cz

Aneb Internetová rodina, miminka, děti, neplodnost a metody její léčby

Ze dne: 15.12.2006
Martinčin věk - měsíce: 69
Rubrika: Deníček


Santa Claus naživo - Ho Ho Ho... ;-)

Děti před kamiónem :-)
V naší školce dnes končili poněkud dřívěji, než je obvyklé. Tak jsem šel domů z práce po o, abych vyzvedl děti do půl jedné. Přišel jsem tam a třída byla ještě relativně plná. Jenomže nás vítala paní učitelka,"Vojtíšek někde ztratil svoje nové autíčko a já nevím kde!" Vojtík s sebou plácl na podlahu a začal se předvádět, jak se umí vztekat. Prý domů nepůjde, dokud auto nenajdeme. Naštěstí se posléze rozběhl vstříc školkovému kumbálu. Poněkud rozházel velké molitanové kostky, autíčko za nimi našel, za naší výpomoci.
Kolem druhé hodiny jsem děti naložil do auta a pak jsme jeli na delší výlet - za Santa Clausem. Do onoho města měl přijet velký vánoční kamion firmy Coca Cola. Ten jsme vzápětí spatřili pod náměstím, jak ho blokovalo policejní auto. Že by Santa dostal pokutu? Je to možné. Kamión na náměstí dojel celkem včas. Obklopil ho dav lidí s dětmi. My se tam také podívali, jenomže nebylo nic vidět, zkrzevá ten nával. Tak jsme se přesunuli ke stanu se soutěžemi. Měli jsme štěstí - u soutěže v prolézání Santa Clausovského komínu jsme se vyskytli jako druzí. Děti vyfasovaly dárečky a zanořily se do útrob pětimetrového tunelu ve tvaru horizontálně položeného komínu. Sotva tam zmizel Vojtíšek, už mi blesklo hlavou - jak se za Vojtou dostanu na druhou stranu. Vlevo to nešlo, tam byla zábrana. Vpravo stála fronta lidí. Tak jsem vyběhl, co mi síly stačily. Sotva jsem se prodral davem, tak se stalo to nejhorší - Vojta zmizel! Ta beznaděj! Volal jsem, marně. Dalo mi dosti práce, udržet na dohled Martinku. Nakonec jsem Vojtíška našel. Pohyboval se mezitím na opačné straně, asi tak deset metrů ode mne mezi lidmi. Huráá. To se mi stalo poprvé ;-) Vojtíšek na kolotoči  ;-)
Dnešní fotky pocházejí z odpoledne. Na první stojí děti před kamiónem a druhé pak je kolotoče, na němž se děti povozily :-)

Pro více informací a vstup na server si klikněte na http://www.emartinka.cz





© LTX 2001 - 2024  Všechna práva vyhrazena
Kontaktujte nás na: webmaster(zavináč)emartinka(tečka)cz nebo dopisy(zavináč)emartinka(tečka)cz


[CNW:Counter] TOPlist