Článek na serveru:  http://www.emartinka.cz

Aneb Internetová rodina, miminka, děti, neplodnost a metody její léčby

Ze dne: 16.12.2006
Martinčin věk - měsíce: 70
Rubrika: Deníček


Víte, co to je krokodýlí vozejk...?

Martinka v práci :-)
Dnes po ránu maličko přituhlo, jenomže sníh je v nedohlednu. Prozatím nevíme, co budeme dělat mezi svátky s dětičkama. Přece jenom, kdyby sníh napadl mohli bychom s nimi jet na kopec - sáňkovat. Necháme se ohledně sněhu ještě překvapit.
Po obědě nastalo pro děti rozptýlení - zajel jsem pro hradeckou babičku k vlaku. Děti se uvolnit nemohly, neboť k nám na náštěvu přišla Martinčina kamarádka ze školky a také kamarád, který už chodí do první třídy. Hned to v pokojíčku ožilo. Všichni si spolu hezky hráli, žádné větší zlobení. Vojtíšek v domečku  ;-)
Navečer jsme vezli babičku autem do sousedního městečka na zpáteční vlak. Martinka totiž žadonila, že chce jet se mnou. Já se však poté potřeboval přemístit do Pracovního města, přesněji řečeno do firmy kde pracuji. Odpoledne odešel řídící systém jednoho stroje a já potřeboval natáhnout software do nového zařízení. Zajeli jsme autem pěkně až do areálu firmy a zaparkovali. Tak se Martinka poprvé podívala na moje pracoviště, respektive na elektrodílnu(Závěrem omrkla i jednu rozsáhlou výrobní halu - pěkně ode dveří). Marťa je rozumná a počkala na mne u záložního notebooku(Jak vidíte na fotce - tu jsem pořizoval pomocí mobilu). Tam pustila na Internetu Alíka a hrála si hry. Já zatím na provozu s druhým počítačem přetáhl potřebná data do výrobního stroje. Tam děti rozhodně nemohou, neboť se uličkami prohání na plný plyn naložené ještěrky. Jak říkal Vojtíšek před odjezdem,"Ale tatí, tam Matinká nemůže, ždyť tam jezděj ty nebezpečný kokodýlí vozejky!" Babička se zarazila,"Jací krokodýli tam jezdí?" Vojta se zamračil,"Ale ždyť mě to povídal taťká!" Měl pravdu, jenom si to mírně spletl. Krokodýl je přece taková přerostlá ještěrka, ne? ;-)

Pro více informací a vstup na server si klikněte na http://www.emartinka.cz





© LTX 2001 - 2024  Všechna práva vyhrazena
Kontaktujte nás na: webmaster(zavináč)emartinka(tečka)cz nebo dopisy(zavináč)emartinka(tečka)cz


[CNW:Counter] TOPlist