Článek na serveru:  http://www.emartinka.cz

Aneb Internetová rodina, miminka, děti, neplodnost a metody její léčby

Ze dne: 21.12.2006
Martinčin věk - měsíce: 70
Rubrika: Deníček


Vánoce jsou v pohodě...

Martinka skládá Lego :-)
Doufám, že jste se nevyděsili novým vánočním grafickým zjevem našich stránek. Stalo se tak poprvé, neboť jsem se konečně naučil malovat v programu Zoner Callisto. Celý ten nadpis je prezentován jako jeden obrázek(Pokud se Vám vánoční titul nenačte, klikněte v prohlížeči na znovunačtení stránek - Váš prohlížeč si jistě uložil ten předchozí design). U nás už panuje vánoční atmosféra klidu a pohody. Není divu - vše je nakoupeno(Včetně dárků, stromečku, kapr dlí v mrazáku a vánočka se právě peče). Nic na poslední chvíli a vše v pohodě ;-) Zítra navíc nejdeme do práce a děti do školky. Na mne navíc vánoční besídka s kolegy z práce. Jdeme se bavit do hospody - již v poledne. Tak nevím, zdali budu večer schopen zvládat zítřejší aktualizaci webu ;-)
Martinka včera přišla ze školky s očkam navrch hlavy. Povídala mi,"Tatínku, my máme ve školce mravence v takovým akvárku s modrým gelem. Oni si tam vrtaj chodbičky a je to dárek z vesmíru!" Já absolutně nechápal. Dnes po ránu mi to chtěla ukázat, jenomže já spěchal letos naposledy do práce. Až odpoledne mi to bylo vysvětleno. Jedná se o speciální gel - prý testovaný NASA ve vesmíru. Mravenci v něm lezou a zároveň se tím živí. Jedná se o ANTQUARIUM. Více podrobností naleznete v ODKAZU :-) Podložka z klíčků  ;-)
Jak vidíte na druhé fotce, děti se ve školce rozhodně nenudí. Již před měsícem měly mít celou sadu kolíčků na nějaké tvoření. A vidíte, co z toho vzniklo? Naprosto bombastická podložka pro maminku, pod horký hrnec. To by mne ani snu nenapadlo. Jednu podložku slepila Martinka, druhou Vojta a třetí prý zvládli společnými silami. Hezké, že?
P.S.: už fungují komentáře na našich stránkách, můžete se pod článek rozepsat :-)

Pro více informací a vstup na server si klikněte na http://www.emartinka.cz





© LTX 2001 - 2024  Všechna práva vyhrazena
Kontaktujte nás na: webmaster(zavináč)emartinka(tečka)cz nebo dopisy(zavináč)emartinka(tečka)cz


[CNW:Counter] TOPlist