Článek na serveru:  http://www.emartinka.cz

Aneb Internetová rodina, miminka, děti, neplodnost a metody její léčby

Ze dne: 23.12.2006
Martinčin věk - měsíce: 70
Rubrika: Deníček


Zítra příjde Ježíšek, fakt, nekecám...

Vojtík luxuje :-)
Moje včerejší vánoční besídka proběhla v hospodě skvěle. Jenom to pivo Gambrinus dvanáctka mi dalo poněkud zabrat, takže jsem web neaktualizoval. Domů mne přivezli o půl osmé, takže v pohodě. Vojtíšek ještě nespinkal. Představte si to - usnul až patnáct minut před desátou. Hrůza, že? Martinka trávila noc u kamarádky na matraci. Dosti se jí to zamlouvalo. Vyzvedli jsme si ji dnes dopoledne, během zpáteční jízdy z Velkého města).
Zítra příjde Ježíšek. Děti se ho už nemohou dočkat. Spát by však měly, abych mohl ze stodoly přinést jedličku ve stojánku a navěsil na ni žárovičky. Další činnost vidí na Daně - ta ho posléze navěsí ozdobičkama. Nordmannova jedlička je protentokrát dosti hustá - ještě jsem z ní stříhal větvičky na dekoraci. Chováme se totiž ekologicky a zakoupili jsme v Hornbachu živý stromek vypěstovaný na plantáži v Dánsku. Je to tak, umělý stromek je podstatně větší ekologická zátěž, neboť ta jedle se přirozeným způsobem rozloží. Plantáže naleznete na adrese NordmannGold ;-) Martinčina nástěnka  ;-)
Pomalu přemýšlíme, co budeme s dětičkama provozovat mezi svátky. Sníh je v nedohlednu. Možná jim Ježíšek přinese brusle, uvidíme. To bychom pak mohli zajet do města na kluziště. Jako další nápad padla alternativa, že bychom mohli jezdit na kolech. Kolo a v prosinci? To by letos šlo, že? Bláznivé počasí ;-)
Následuje komentář k fotkám - na první Vojtíšek luxuje, neboť již zítra příjde Ježíšek. Musí se holt trošku uklidit. Na druhém fotu prezentuje Martinka svoje vánoční výtvory - to má na nástěnce nad psacím stolem :-)

Pro více informací a vstup na server si klikněte na http://www.emartinka.cz





© LTX 2001 - 2024  Všechna práva vyhrazena
Kontaktujte nás na: webmaster(zavináč)emartinka(tečka)cz nebo dopisy(zavináč)emartinka(tečka)cz


[CNW:Counter] TOPlist