Článek na serveru:  http://www.emartinka.cz

Aneb Internetová rodina, miminka, děti, neplodnost a metody její léčby

Ze dne: 25.12.2006
Martinčin věk - měsíce: 70
Rubrika: Deníček


Sněžná Vánoční idylka po ránu...

O ou, musím konstatovat hned na úvod. Píši na novém notebooku Dell a nemám zde nainstalovaný software od digiťáku CANON. Bohužel, původně předpokládanou společnou titulní fotku ze Štedrého dne tak do počítače nedostanu. Prozatím se spokojte s článkem. Ale já ji zveřejním.
Dne po ránu na nás čekalo velice milé překvapení - za okny se sypal sníh a všude bylo bílo. Děti jásaly a celé to vypadalo na pěkný vánoční dáreček. Hezký :-) Bohužel, sníh začal před polednem tát. Ach, jo, paní Zima se prozatím odkládá ;-)
Včera k nám opravdu přišel Ježíšek. Já si vzal děti do koupelny na prskavky a Dana mezitím nanosila všechny dárečky pod stromeček. To Vám bylo radosti při jejich rozbalování. Jenom Martinka byla dnes po ránu na pochybách,"Tatínku a může nosit dárečky i někdo jinej, než Ježíšek?" Může třeba ty dárečky koupit i maminka a pak je zabalit pod stromeček?" Aha, první náznaky, že dárky nenosí jenom Ježíšek. Už je to tak, jednou na naši účelovou lež musí přijít ;-)
Včera nám Ježíšek přinesl spoustu překrásných dárečků. Martinka dostala například panenku Dádu a hlavně sadu navlékacích korálků. Vojtíšek se pro změnu rozplýval nad spoustou autíček. Drželi jsme se hesla - všeho přiměřeně. Větší radost z dárků mají děti, když jich dostanou méně. A ono to funguje :-)

Pro více informací a vstup na server si klikněte na http://www.emartinka.cz





© LTX 2001 - 2024  Všechna práva vyhrazena
Kontaktujte nás na: webmaster(zavináč)emartinka(tečka)cz nebo dopisy(zavináč)emartinka(tečka)cz


[CNW:Counter] TOPlist