Článek na serveru:  http://www.emartinka.cz

Aneb Internetová rodina, miminka, děti, neplodnost a metody její léčby

Ze dne: 20.1.2007
Martinčin věk - měsíce: 71
Rubrika: Deníček


Celý den jsme zalezlí doma...

Vojtíšek si hraje na horníka pod postelí ;)
Venku panovalo opět počasí, že by psa nevyhnal, natož pak děti. Přesněji řečeno - neobvyklé teplo, sychravo, mokro, vlhko, zkrátka šíleně na leden. Doma jsem zapnul na celý den sušičku vzduchu a z její nádoby bylo před chvílí vylito několik litrů vody, zkondenzované ze vzdušné vlhkosti. Neizolované metrové stěny jsou sice naházeny sanačními omítkami, jenomže páry prostupují do místností. K tomu se přidá to ošklivo zvenku a rázem to je neúnosné. Už aby přimrzlo. Snad příští týden nám něco podobného slibují meteorologové. I když tomu letos snad ani nevěřím :-(
Ke špatnému počasí se vztahuje i špatná nálada. Tu jsem si spravoval spolu s dětmi. Jak jinak, než hrami. Dopoledne jsme s Vojtíškem stavěli z Lega různé stavby. Vojtík mi povídal,"Tatínku, já postavím hodně oveček!" Ty se naučil dle návodu a sekal jednu za druhou. Hned celé stádo. Bylo ještě potřeba dodělat ohradu,"Aby měé ovečky neuteklý!" Já se pustil do domu, na nějž pak přišla taková věž. Postavil jsem rekordní stavbu, vysokou přes dva metry. Vojtík ji hned vyfotil digiťákem. To víte, fotí Martinka, tak si to také nenechá ujít. Po bleskovém zaškolení sám vyblejskl věž. Následně ji pomocí plyšové hračky zbořil. K činnosti nám Martinka pouštěla svoje nové písničkové cédéčko Malé kotě spalo v botě a já jej dnes slyšel kolem dokola snad 4x. Včera možná i 7x. Nevím jak dlouho se mi bude zamlouvat ;-) Rekordní Legová věž ;-)
Martinka vybalila po týdnu svůj nový šicí stroj, který dostala k šestým narozkám. Po vložení nabíjecích akumulátorů do stroje jsem byl mile překvapen. Ono to šije! A dosti dobře. Martinka je z něj unešená a Vojtík jí během chvíle zničil navlékátko nitě do jehly. Lump jeden. Stroj má pouze jednu vadu - jakmile se vyvlékne nit z jehly, je nutné za pomoci šroubováku odstranit šroubek krytu mechanismu jehly. Výrobce to myslel dobře - aby se děti neporanily od pohybujících se částí. Ale je to moc složité ;-)

Pro více informací a vstup na server si klikněte na http://www.emartinka.cz





© LTX 2001 - 2024  Všechna práva vyhrazena
Kontaktujte nás na: webmaster(zavináč)emartinka(tečka)cz nebo dopisy(zavináč)emartinka(tečka)cz


[CNW:Counter] TOPlist