Článek na serveru:  http://www.emartinka.cz

Aneb Internetová rodina, miminka, děti, neplodnost a metody její léčby

Ze dne: 11.2.2007
Martinčin věk - měsíce: 71
Rubrika: Deníček


Chřipková epidemie v celé naší rodině...

Děti baští dort :-)
Dnešek nám přinesl řadu šokujících událostí. Jako by to nebylo dost z uplynulého týdne. Sotva Dana po ránu vstala, už mi běžela zvěstovat nemilou novinku,"Na kotli svítí nějaké chybové hlášení a nejde to zresetovat!" Skutečně, hlásilo to na displeji chybu F0. Jelikož máme k plynovému kotli i manuál pro servisní pracovníky, tak to hlásilo chybu oběhového čerpadla, či jeho zavzdušnění. Po odejmutí krytu jsem zjistil, že automatický odvzdušňovací ventil vzal za své. Tak jsem to odvzdušnil povolením šroubení potrubí, za pomoci stranového klíče. Provizorně. Kotel konečně po zapálení nechcípl na poruchu a pokračoval v temperování domu. Zase máme teploučko ;-)
Těsně před polednem jsem měl v plánu jet pro Martinku směr Hradec. Vojtíšek se mi však hlásil,"Já bysem chtěél jet za Matinkou s tebóu!" Tak jel, proč ne. U babičky jsme se naobědvali a poté oslavili neteřinčiny páté narozeniny. Předtím ovšem předcházelo setkání se s Martinkou. U ní se začínala rozvíjet chřipka, s podobným průběhem jako ve čtvrtek u mne. Po obědě měla nějakých osmatřicet a schrupla si v křesle pod dekou. Po oslavě to už bylo těsně pod číslem 39 a jakmile jsme dojeli všichni domů, maminka jí naměřila přes třicet devět. O půl sedmé to bylo rekordních 40,6 st.C. Takže můj letošní teplotní rekord padl. Jak vidíte, nepadají jenom ty venkovní teplotní rekordy ;-) Bylo rozhodnuto. K Vojtíškovi zaskočila sousedovic teta a my jeli s Marťou na pohotovost do nemocnice ve Velkém městě. Zcela zdecimovaná Marťa dostala ještě před odjezdem Paralen a zábal nohou. Díky tomu jí doktorka naměřila "pouhých" třicetdevět. Prý je to chřipka a Marťa vyfasovala Ibalgin 200 na srážení teploty. Momentálně je zcela v pohodě a vůbec nechce spinkat. Nahrála svůj rekord v ručním Tetrisu. Možná je tato varianta průběhu chřipky přijatelnější, než u zbytku rodiny. Hovořím za sebe. Zítra jdu do práce bez teplot a zvládl jsem "možná" opravdovskou chřipku za čtyři dny. Takže jak vidíte, opravdu se jedná v globálu o epidemii chřipky :-( Dortová víla Ariel ;-)
Na celé věci je jedno velké pozitivum - Vojtíšek onemocněl těsně před odjezdem na Slovensko a Martinka vydržela až do dneška. Dokážete si představit, co by s ní včera dělali při čtyřicítce teplotě v rychlíku? Konec dobrý, všechno dobré. Ještě poznámka k fotkám - na první se naše děti cpou narozeninovým dortem od tety - byl fakt moc dobrý. Na druhé vidíte, že to byla prapůvodně velice zdařilá mořská víla Ariela. Teta dorty opravdu umí na jedničku :-)

Pro více informací a vstup na server si klikněte na http://www.emartinka.cz





© LTX 2001 - 2024  Všechna práva vyhrazena
Kontaktujte nás na: webmaster(zavináč)emartinka(tečka)cz nebo dopisy(zavináč)emartinka(tečka)cz


[CNW:Counter] TOPlist