Článek na serveru:  http://www.emartinka.cz

Aneb Internetová rodina, miminka, děti, neplodnost a metody její léčby

Ze dne: 14.2.2007
Martinčin věk - měsíce: 71
Rubrika: Deníček


Martince se viklá další zoubek...

Vojtíšek v obyváku :-)
Tak, právě jsem si hodil na novou plochu počítače zástupce mého oblíbeného Notepadu - tedy zápisníku. Bez něj se neobejdu a píši v něm každodenní aktualizace webu. Mám nainstalováno, hotovo. Včera se jakž takž stíhaly Windowsy a webovský prohlížeč Mozilla Firefox. Dnes zbytek a hlavně databázi, spojení na ní a internetový server, abych měl na čem ladit stránky. Mám ještě dodělávat ty školkové a ve frontě stojí výše avizovaná zakázka stránek na Solnou jeskyni. Tam ještě ani nejsme dohodnuti na podobě, prozatím to mám v hrubých rysech v hlavě. Hlavně, že už funguje počítač a po více než roční přeinstalaci dosahuje nebývalých rychlostí.
Jak jsem se včera chlubil, že je Martince lépe, dnes musím vzít vše zpět. S největší pravděpodobností se jí dostalo něco hlouběji na průdušky a vrátila se teplota. Spolu s ní i kašel. Nedá se nic dělat, zítra s Marťou v dopoledních hodinách zajedu k naší paní doktorce. Aby jí případně naordinovala nějaká antibiotika, to zaleží na výsledku. Takže bez antibiotik jsem to nakonec zvládl pouze sám. Alespoň mám prozatím takový pocit. Sice kašlu a vykašlám, ale jinak v pohodě ;-) Moje nová plocha ;-)
Vojtíšek hledal před spaním svoje staré autíčko v bedně s hračkami,"To bylo takový čevený autíčko, to byl takovej Renolt!" Ne že bychom neměli červené auto značky Renault ;-) Při večeři nás také rozesmál. Martince se viklá další zoubek a visí jí vyloženě na vlásku, respektive na kůžičce. Marťa si na něj nechce nechat sáhnout z obavy bolesti a jenom ho tak prstíčkama vyvrací ze strany na stranu. Máme strach, aby ho v noci nespolkla, to by jí mimo jiné chyběl do úplné sbírky ;-) Vojtíšek to suše komentoval,"Matince musí ten zoubek vypadnout, aby měla větší zubý a mohla víc kousaát!" Já tiše dodal,"Aby toho mohla více sežrat!" Dana hned vyprskla. Víte, odkud je ta hláška? Přece z komedie století - S tebou mě baví svět :-)

Pro více informací a vstup na server si klikněte na http://www.emartinka.cz





© LTX 2001 - 2024  Všechna práva vyhrazena
Kontaktujte nás na: webmaster(zavináč)emartinka(tečka)cz nebo dopisy(zavináč)emartinka(tečka)cz


[CNW:Counter] TOPlist