Článek na serveru:  http://www.emartinka.cz

Aneb Internetová rodina, miminka, děti, neplodnost a metody její léčby

Ze dne: 18.2.2007
Martinčin věk - měsíce: 72
Rubrika: Deníček


Tatínku, mám to moc těžkýý...

Martinka balí hračky :-)
Tak a jsme doma sami bez dětí. Ty jsme předali babičce, aby se nám o ně starala a doléčila je. Přece jenom, potřebujeme oba dva jít do práce. Cestu do Hradce jsem si dnes užil coby spolujezdec a tak mohu během jízdy bezproblémově fotit, jak vidíte na druhé fotce. Dana jezdí stále lépe a prý si začíná jízdu užívat. To je dobře. Už začíná mít v obci problém s udržováním padesátky a mimo obec frčí devadesátkou. Je fakt moc dobrá. Ještě s tou padesátkou - ve městě po cestě mají nainstalovaný kontrolní radar. Pokud ukazuje tachometr našeho Renaultu tak 56km/h, na radaru svítí jiná číslice - 48km/h. Takže v pohodě, je tam celkem velká tolerance a rychlost jenom tak nepřekročíme. A že se dnes odpoledne policisté neuvěřitelně rojili, že by je vyhnalo ven jarní počasí? Inu, Jaro je tu, před domem nám již kvetou sněženky :-)
Včera dodělané topení skvěle topí a já se chystám v nadcházejím týdnu k pokládání dlažby. Potřebuji dokončit úsek ve spíži - tam příjde starší dlažba. Do tělocvičny musím dlažbu teprve zakoupit. Musím s tím konečně pohnout, aby to bylo hotovo. K narozeninám jsem dostal příspěvek na cvičební stroj a ten poté přijde na ona místa. Nechte se překvapit. Takže jak vidíte, z topenáře se zase přeměním na dlaždiče. Rozhodně se nenudím a alespoň se odreaguji od té složité elektroniky a stresu v práci ;-) Cesta autem domů ;-)
Doplňuji komentář k první fotce - děti si měly po ránu zabalit hračky k babičce. Martinka to vzala zgruntu a po chvíli se jí do batohu už nic nevešlo. Proto žadonila,"Maminko, dáš mi nějakou tašku igelitku?" Zbytek narvala právě tam. Vojtíšek jakbysmet. Poté si stěžoval,"Tatínků, já to mám moc těžkýý!" Aby ne, vždyť si zabalil horu hraček ;-)

Pro více informací a vstup na server si klikněte na http://www.emartinka.cz





© LTX 2001 - 2024  Všechna práva vyhrazena
Kontaktujte nás na: webmaster(zavináč)emartinka(tečka)cz nebo dopisy(zavináč)emartinka(tečka)cz


[CNW:Counter] TOPlist