Článek na serveru:  http://www.emartinka.cz

Aneb Internetová rodina, miminka, děti, neplodnost a metody její léčby

Ze dne: 19.2.2007
Martinčin věk - měsíce: 72
Rubrika: Deníček


Musím se opět vydat do Hradce...

Pohled na čerstvě položenou dlažbu :-)
Dnes to vezmeme krátce - dětičky si užívají u babičky a dědy a my doma sami, respektive hlavně v práci. Bylo to celkem náročné, tak jsem si navečer zarelaxoval během pokládání dlažby. Jedná se o dlažbu staršího data výroby, do spíže kde máme kompoty a centrální vysavač, bohatě postačuje. Dále do tělocvičny musím zakoupit novou dlažbu. Už mám něco vyhlédnutého v hradeckém OBI. Nechci nic drahého, prostě obyčejná levná dlažba, správného odstínu. Navíc v rozumném formátu - to jest maximálně dvacet na dvacet. Místnost je totiž taková podlouhlá a ze čtyřiceticentimetrového čtverce by byl šílený prořez - tedy to, co se vyhodí ;-)
Do Hradce si plánuji cestu tak jako tak. Včera jsme totiž dětem zakoupili v Tescu dvě sady chráničů na nové vánoční inlajny. Pokud se mají učit jezdit na bruslích, tak musí mít chrániče. Což o to, jedna sada chráničů je v pohodě - byla zabalena. Jenomže jsme chtěli ještě menší pro Vojtíška a v obchodě měli ty správné tři sady rozbalené. Navíc namíchané. Takže jsme kombinovali a kombinovali. Až překombinovali. Počet kusů sice souhlasí, ale ty návleky na ruce máme dva levé. Ach jo. Musím jet do Tesca, aby mi to vyměnili :-(
Následuje komentář k titulní fotce - na snímku vidíte pohled ze stodoly do spíže. Vidno čerstvě položenou a nevyspárovanou dlažbu. V pozadí nové měděné potrubí od topení a vpravo se jde do tělocvičny. Tuto místnost prozatím nehodlám nahazovat, to si počká na pozdější dobu - stejně je nutné vše vystěhovat ;-)

Pro více informací a vstup na server si klikněte na http://www.emartinka.cz





© LTX 2001 - 2024  Všechna práva vyhrazena
Kontaktujte nás na: webmaster(zavináč)emartinka(tečka)cz nebo dopisy(zavináč)emartinka(tečka)cz


[CNW:Counter] TOPlist