Článek na serveru:  http://www.emartinka.cz

Aneb Internetová rodina, miminka, děti, neplodnost a metody její léčby

Ze dne: 20.2.2007
Martinčin věk - měsíce: 72
Rubrika: Deníček


Dláždím, dláždím, nemám chvíli klid... ;-)

Položená dlažba v tělocvičně :-)
Odpoledne jsem skutečně sedl do auta a zajel do Hradce. V Tescu mi bohužel špatně zakoupené chrániče na brusle nevyměnili(Poněvadž nebylo za co), zato vrátili peníze. Takže jsem se vydal do HyperNovy a tam zakoupil nové a zabalené chrániče. Ty už jsou v pohodě. Moje další cesta vedla do OBI, kde jsem posléze vybral jednu výprodejovou dlažbu - byla sice poněkud dozelena, ale vypadá kvalitně. Navíc je moc levná, kvůli výprodeji. Tak jsem šoupnul devět metrů čtverečních na vozík a poté i do auta. To byste nevěřili, jak je to těžké. Cestou zpátky jelo vozidlo o poznání zatíženější. Průměrná spotřeba se však dle palubního počítače v zásadě nezhoršila - stále to na displeji ukazuje 7,2 l/100km. To jde, na tak velké auto. Prostě, tabulková spotřeba ;-)
Jak vidíte na fotce, dodláždil jsem spíž starou dlažbou a hned se vrhnul na podlahu v tělocvičně. V tomto stavu jsem to zabalil těsně po osmé zabalil. Dnes zakoupená dlažba vypadá velice dobře. Mám však co dělat, než vše položím a obložím dlažnou i proužek na stěnu a pak i parapety. Však uvidíte.
Dětičky si užívají babičky - je s nimi doma sama, děda objíždí firemní zákazníky. Díky babičce a dědovi se naštěstí můžeme naplno věnovat pracovním aktivitám. Dííííky :-)

Pro více informací a vstup na server si klikněte na http://www.emartinka.cz





© LTX 2001 - 2024  Všechna práva vyhrazena
Kontaktujte nás na: webmaster(zavináč)emartinka(tečka)cz nebo dopisy(zavináč)emartinka(tečka)cz


[CNW:Counter] TOPlist