Článek na serveru:  http://www.emartinka.cz

Aneb Internetová rodina, miminka, děti, neplodnost a metody její léčby

Ze dne: 26.2.2007
Martinčin věk - měsíce: 72
Rubrika: Deníček


Nový stroj v tělocvičně je už zajetý...

Vojtíšek sleduje TV :-)
Tak nám po poledni přivezla spediční firma crossový eliptický trenažer Kettler Verso 100, do nové tělocvičny. K tomu jsme dostali ještě jako dárek posilovač břišních svalů AB Master, v hodnotě 1000,- Kč. Celkem potěšující, však jsem to na internetu hledal celkem dlouho. Trenažér jsem honem složil a už je také zajetý - na magnetickou zátěž 3 z celkových deseti jsem vydržel šlapat deset minut a ujel přitom pět kilometrů. Fakt je to bomba - jsem velice příjemně unaven na celém těle a to mé hodnocení kondice ukázalo hodnotu K6 - tedy nejhorší. Takže je co napravovat. Dana je také celá natěšená, i když je právě na aerobicu. Můj dnešní první trénink skončil nakonec ve sprše, neboť to dá opravdu zabrat ;-)
Po ránu jsem po delší pauze budil dětičky do školky. Což o to, Martinka se probrala úplně bez problémů a to samé proběhlo i s oblékáním. Přece jenom je už poloviční školačka. S Vojtíškem jsem udělal velice krátký proces. Prostě mu byla zabavena peřina a přemístěna do kuchyně na židli. Co na to Vojta? Hned protestoval,"De je moje pežiná?" Sotva jsem se vrátil z koupelny, mé zraky padly na jakéhosi zakuklence v prostěradle. Poradil si. Jenomže i procitl, takže jsme do školky přijeli téměř včas. Napoprvé to nebylo až tak hrozné, že? ;-)
Ve školce mají za tu dobu, co jsme tam nechodili, novinku. Jedná se o kouli na vchodových dveřích a videotelefon s elektrickým vrátným. Takže jsme zazvonili a děti běžely do školky s velkým nadšením. A jak reagovaly ostatní děti, to byste měli vidět. Prostě obrovská radost ze setkání :-) Nový stroj v tělocvičně ;-)
Včera jsem ještě v tělocvičně zprovoznil kromě televize a rádia, ještě CD přehrávač. Jelikož se mi nechtělo investovat do něčeho nového, tak jsem vymyslel následující - starou CD mechaniku z PC, PC zdroj a přepínač před zesilovačem. Hraje to jako divé, přes velkou reprobednu pověšenou na stěně. Proč ne, že? :-)

Pro více informací a vstup na server si klikněte na http://www.emartinka.cz





© LTX 2001 - 2024  Všechna práva vyhrazena
Kontaktujte nás na: webmaster(zavináč)emartinka(tečka)cz nebo dopisy(zavináč)emartinka(tečka)cz


[CNW:Counter] TOPlist