Článek na serveru:  http://www.emartinka.cz

Aneb Internetová rodina, miminka, děti, neplodnost a metody její léčby

Ze dne: 28.2.2007
Martinčin věk - měsíce: 72
Rubrika: Deníček


Vojtíšek se cpe cukrovou vatou...

Vojtíšek se cpe cukrovou vatou...
Po ránu se dnes mi povedlo dostat děti školky naprosto v pohodě. Sám jsem vyskočil hned z postele a dal tak dětem příklad. Vojtíškovi byla jako již jako obvykle zabavena peřinka. Sotva jsem se vrátil z koupelny, už na mě zpoza prostěradla vybafl,"Kuk, tady sem taťkó!" Že by se ranní vstávání lepšilo? Prozatím to tak vypadá :-)
Děti moc baví sledování nového Večerníčku. Nese titul Madla a Ťap a pochází z dílny režiséra Václava Chaloupka. Pan režisér opět nezklamal přinesl na televizní obrazovky poutavou podívanou pro děti. Nejenom pro ně, občas se podívám i já. Martinka může na příhodách pejska a malého rysa ostrovida nechat očka. I Vojtíšek a ten se pak hezky směje, když ho něco pobaví.
Před chvílí za mnou přišel k počítači Vojtíšek a začal rozvíjet velice dlouhou teorii, proč nejde na serveru zvuková karta. Povídal,"Tatí já sem chtěél pustít ten počítač a von je furt ozbitej. Je tam blbá ta kalta. Dal sem tam to cédéčko a vono to vybuchlo. Ta zvuková kalta se ozbila a vona se zmačkala takhle!" Dosti dobré vysvětlení, že ? Děti si tak nemohou hrát hry na něm a Martinka pak za mnou běží s prosíkem,"Tatínku a můžu si zahrát na tom tvým počítači?" Dovolím jí to, žádný problém. Nový regulátor teploty ;-)
Zítra na mne čeká velice hektický den. Mám zapojit na drátotažnou linku poslední z odvíjedel drátu, dovezených z naší Finské pobočky. Uff, snad to dopadne na výbornou. Každopádně se musím domů vrátit před půl sedmou podvečerní, aby mohla Dana jet na cvičení. To jí nemohu udělat, abych se zdržel déle. Sám jsem si šel po osmé vyčistit mozek a proběhnout se na novém stroji v tělocvičně. Pomalu se začínám zdokonalovat v technice. Na to musí člověk přijít a prostě neslevit.

Pro více informací a vstup na server si klikněte na http://www.emartinka.cz





© LTX 2001 - 2024  Všechna práva vyhrazena
Kontaktujte nás na: webmaster(zavináč)emartinka(tečka)cz nebo dopisy(zavináč)emartinka(tečka)cz


[CNW:Counter] TOPlist