Článek na serveru:  http://www.emartinka.cz

Aneb Internetová rodina, miminka, děti, neplodnost a metody její léčby

Ze dne: 1.3.2007
Martinčin věk - měsíce: 72
Rubrika: Deníček


Jak vypadá nechutné jídlo...?

Vojtíšek má ještě kočičí fousky :-)
Dětí jsem si odpoledne příliš neužil. Až do půl šesté jsem ve firmě zprovozňoval poslední švédské odvíjedlo drátu, dovezené z naší finské pobočky. Je to hezky zamotané, že? Naštěstí se mi to dnes rozjelo celkem bez problémů. Největší problém jsem měl s notebookem, neboť jsem potřeboval upravit program ve stroji a DOSovský software nechtěl pod XPéčkama běhat. Muselo se to nakonec nastartovat přes spouštěcí disketu a vůbec to byl horror. Hoďku a půl, než se to povedlo.
Dana odjela na cvičení a já se šel od pracovních problémů odreagovat do naší tělocvičny. Dětem stačí říci kde jsem a mají se mnou bezproblémové spojení přes interkom z kuchyně. Já poprvé zažil při běhu na eliptikalu pokrok. Po deseti minutách ustoupila únava v kolenou a najednou to šlo lehce. Hodil jsem tam o stupeň větší zátěž a odcvičil 26 minut. Úplně bez problémů a únavy. Naprosto skvělý pocit. Přece jenom to během koukání na telku dosti utíká. Jinak - uběhnutá vzdálenost - 11 km ;-) Vše činím kvůli aktivnímu odpočinku a zvýšení kondice. Hubnout již nepotřebuji, to jsem zvládl loni před a během dovolené na Djerbě(Ne dietou, ale zvýšenou fyzickou aktivitou - stačí třeba ve firmě více chodit. Fakt to pomáhá.). Ještě před rokem jsem měl o sedmnáct kilo více ;-)
Po ránu se dětičky probraly opět bez větších problémů. Vojta sice mírně protestoval,"De je ta pežiná, mě jeé zimáá!" Pak vstal, neboť jsem oba dva navnadil,"Tak co, jdeme do školky na karneval?" Už jsme tam mazali. Marťa se do kostýmu kominíčka převlékla sama a Vojtíškovi jsem pomohl. Na hlavu dostal kočičí čepici s ouškama, na sebe kočičí svetřík s dlouhým ocáskem. Však ho za něj některé zlobivé děti tahaly. To se přece kočkám nedělá, ne? Martinka si přehodila štětku přes rameno a já je pak nalíčil. Marťu stačilo začernit na tvářičkách a Vojtíšek dostal růžový rtěnkový puntík na čumáček a fousky černou tužkou na oči. Neměli chybu, škoda, že jsem s sebou nevzal digiťák ;-)
Ve školce dnes dětičky měly k obědu slepici na paprice s knedlíčkem. Martinka se hlásila, že snědla maso, což není až tak pravidelné(Já jí totiž vysvětloval, že jsem si dal k obědu bezmasé jídlo - dušenou karotku s hráškem a bramborem - mňam). Vojtíšek se k obědu vyjádřil po svém,"Slepice na papice mi vůbec nechutná, je to totiž takový nechutný jídlo!" Málem jsem smíchy zapadl pod tůl :-)

Pro více informací a vstup na server si klikněte na http://www.emartinka.cz





© LTX 2001 - 2024  Všechna práva vyhrazena
Kontaktujte nás na: webmaster(zavináč)emartinka(tečka)cz nebo dopisy(zavináč)emartinka(tečka)cz


[CNW:Counter] TOPlist