Článek na serveru:  http://www.emartinka.cz

Aneb Internetová rodina, miminka, děti, neplodnost a metody její léčby

Ze dne: 4.3.2007
Martinčin věk - měsíce: 72
Rubrika: Deníček


Včerejší super ples a dnešní jarní odpoledne...

Vojtíšek kolobrndí :-)
Dnešní článek začínám psát, zalit endorfiny po půlhodinovém tréninku v tělocvičně. Ptáte se, proč ta včerejší odmlka? To víte, v pátek jsem zatelefonoval hradecké babičce, zdali by nemohla přijet pohlídat děti. My tak mohli sobotní večer vyrazit na Rodičovský ples. Užili jsme si jej beze zbytku, jen co je pravda. A toho vypitého červeného vína. Jenomže jsme na druhou stranu podali velice slušné výkony. Polka, valčík, disco, ploužáky a v závěrečné hodině jsme se pokusili o tanec Cha cha v podobě z tanečních kurzů, které jsme společně navštěvovali. Sice jsem v čače během figur a výměn občas klopýtl, ale ono se to nezapomíná. Dost jsme si ples užili, máme z něj příjemný pocit a vzpomínka padla, na naše kurzy tance pro pokročilé, kde se tančilo i dosti složité Passo Doble. Po půlnoci parket prořídl a tak jsme s Danou tančili ostošet a bez oddechu. Jak bych řekl - ve správné aerobní zátěži. Po ránu v devět mi vůbec nic nebylo. Co se týče alkoholu a také únavy nohou a těla ;-)
Chcete vědět, v kolik proběhl náš návrat domů? Šli jsme, jak se říká, S basou. Muzikanti skončili a zbylé čtyři páry, včetně nás, odešly domů. O půl čtvrté. Plusová byla i výhra v tombole - na třicet losů - tři ceny. Velice pěkná dřevěná váza - ruční práce, quartzový budík a kornout oříšků. Martinka dostala budík a byla z něj úplně nadšená. Již delší dobu se chce nechat budit vlastním přístrojem. Hned zítra po ránu jej otestujeme :-) Malované děti ;-)
Dnešní, vyloženě jarní odpoledne nás po obědě vyhnalo ven. Spolu s babičkou, tu jsme pak vezli s Marťou na vlak do sousedního městečka, až těsně před druhou. Děti si vzaly kolobrndy a Martinka jezdila jako drak. Jak se Vojtíšek minule koloběžky hned vzdal, dnes mi ji půjčil velice nechotně. Stejně jsem si zajezdil, i když na té Vojtově je psána max. zátěž padesát kilo. No, překračuji to o nějakých dvacetdva. Ale kolobrnda drží. I při jízdě z kopce, kdy mi pod přední kolečko spadl kamínek a já málem skončil v saltech na asfaltu. Jen tak tak se mi to podařilo doběhnout ;-) Vojtíšek mi koloběžku posléze zabavil a před našimi zraky se na ní odrážel ostošest. Ba co víc - udržoval rovnováhu. To se mu bude zanedlouho hodit, až se bude učit šlapat na kole bez stabilizačních koleček. To se prostě musí naučit, stejně jako Marťa v jeho věku ;-)
Pokud se Vám zdají děčtiky na druhé fotce poněkud zmalované, tak si hráli na šašky. Kdo to však má odličovat, že? ;-)

Pro více informací a vstup na server si klikněte na http://www.emartinka.cz





© LTX 2001 - 2024  Všechna práva vyhrazena
Kontaktujte nás na: webmaster(zavináč)emartinka(tečka)cz nebo dopisy(zavináč)emartinka(tečka)cz


[CNW:Counter] TOPlist