Článek na serveru:  http://www.emartinka.cz

Aneb Internetová rodina, miminka, děti, neplodnost a metody její léčby

Ze dne: 6.3.2007
Martinčin věk - měsíce: 72
Rubrika: Deníček


Mírné rozčarování a vratné lahve...

Vojtíšek čučí na bednu :-)
Podvečer mi přinesl mírné rozčarování. Abyste tomu rozumněli - šel jsem si jako každý den zaběhnout do tělocvičny na eliptikalu a posléze rozehřátý zaposilovat. Bohužel, po patnácti minutách běhu došlo k prasknutí takové pružné podložky na hřídeli madel stroje. Vymezuje to axiální vůli hřídele během šlapání. Jede to i dále, ale je to mírně slyšet. Výrobce modelu KETTLER VERSO 100 za to jistě nemůže, přece jenom taková podložka musí něco vydržet. A ne týden provozu. Jasná to vada materiálu. Už jsem kontaktoval servis a stačilo by mi, aby poslali novou podložku. Vždyť jsem ten cvičební stroj stejně skládal sám. Nic na tom světě není jednoduché ;-)
Jinak - to pravidelné cvičení má příznivé důsledky. Prostě si ho užívám stále více a únava pomalu ustupuje. Na pravidelném pohybu opravdu něco je. Je to jako droga :-)
Zatímco jsem trávil čas v tělocvičně, dětičky sledovaly Večerníčka. Mají se mnou telefonický interkomový kontakt, jenomže ten poslední dobou příliš nepoužívají. Vystačí si sami. Vojtíšek se dokonce pustil i do uklízení hraček, donesených ze školky. To víte, po ránu si se mnou do auta děti kolikrát vezmou velké hračky a pak je ve školce zapomínají. Chudák maminka je posléze táhne najednou v igelitce, jako například dnes.
Já se odpoledne pustil do další plánované činnosti. Tou je vystěhování jediné přízemní místnosti, kterou doposud obývajjí myšičky. Jedná se o chodbu za kotelnou, směrem na půdu. Potřebuji ji vystěhovat(Za tím účelem jsem odtamtud vytahal hromadu materiálu s názvem vratné lahve a i jiný "bordel"), vyspravit klenbový strop, nahodit, naštukovat, vybetonovat podlahu, vyzdít schody na půdu, vybourat stěnu do ložnice a zazdít dveře. Jó, ještě na nové plastové okno bych zapomněl To máte cihly, vápno, písek, cement, míchačku, dráty, ty dvojlinky, trojlinky, krabice pod vypínače, krabice odbočné ;-) Ptáte se, proč to děláme? Dobře se ptáte. Chceme, aby se do ložnice chodilo z chodby. Tak to bylo před deseti lety, kdy jsem předělával obyvák, nynější dětský pokojíček. Dveře mezi pokojíčkem a ložnicí příjdou zazdít. Děti tak získají více soukromí, a my také. Nenudím se, že? ;-)

Pro více informací a vstup na server si klikněte na http://www.emartinka.cz





© LTX 2001 - 2024  Všechna práva vyhrazena
Kontaktujte nás na: webmaster(zavináč)emartinka(tečka)cz nebo dopisy(zavináč)emartinka(tečka)cz


[CNW:Counter] TOPlist