Článek na serveru:  http://www.emartinka.cz

Aneb Internetová rodina, miminka, děti, neplodnost a metody její léčby

Ze dne: 7.3.2007
Martinčin věk - měsíce: 72
Rubrika: Deníček


Naučte se improvizovat...

Dětičky uklízejí pokojíček :-)
Včerejší reklamace eliptického crossového trenažeru měla u firmy Kettler velice rychlý průběh. Už mi odepsali, že posílají nové pružné podložky, za tu prasklou. Takže v pohodě. Pokud vše dobře půjde, do konce týdne to složím. Navíc jsem získal kontakt na servisní středisko v nedalekém městě :-)
Martinka si opět zapomněla zapnout večer budík a tak ji opět budila maminka. Dnes se na ranní akci důsledně připravila, takže by se neměla situace opakovat. Jediným problémem je však Vojtíšek. Již dnes po ránu jaksi kašlal, tak jsem mu dal kapky proti kašli. Do školky ještě šel. A velice ochotně. Horší to však bylo odpoledne. Vojtíšek má teplotu a spustila se mu hustá rýma. Co naplat, do školky v tomhle stavu nemůže. Zítra se mnou pojede pouze Martinka :-(
Martinka chce poslední dobou stále něco tvořit. To je inspirace ze školky, viďte? Včera se mnou šla na chodbu, kterou uklízím a našla tam v krabičce uschované korkové špunty z lahví od vína. Prostě jsem je tam nastřádal. Honem s nimi běžela v náručí do pokojíčku,"Tatínku, já z nich něco vyrobím! Kde je to lepidlo Herkules?" Bohužel, došlo. Měl jsem jenom vteřinové v ledničce, jenomže s tím nemůže Martinka sama lepit. Přilepila by se, je totiž značně kvalitní. Takže jsem jí ponejprv krájel špunty na kolečka, aby se prý neřízla. Poté jsem lepil vteřiňákem očičkové a pusinkové korálky. Mno, jelikož jsem právě připravoval večeři, tak došlo na slova,"Martinko, vyrábíš si to sama, nebo to dělám já?" Martinka se zamyslela,"Tatínku, nemáš náhodou oboustrannou lepící pásku?" Měl jsem a tak si zbylé komponenty Marťa zalepila pomocí ní. To je ono - naučit se improvizovat. To dělám téměř každý den v práci. A slavím úspěchy :-) Sloni ;-)
Odpoledne jsem strávil na odloučeném pracovišti a tvořil zázraky. Celkem se mi daří. Drátuji, programuji a prostě v pondělí, má ta nová linka jet. Vše je dosti na hraně a ještě před chvílí jsem kreslil do pracovního sešitu nová schémata zapojení, jenž mám do konce týdne realizovat. Po oživení vše přemaluji na počítači, v legálním programu sPlan.
Zbývá komentář k fotkám. Na první dětičky uklízejí pohromu v pokojíčku. Copyright druhé opět patří Martince - vyblejskla slony - tem jeden je její a druhý Vojtíška :-)

Pro více informací a vstup na server si klikněte na http://www.emartinka.cz





© LTX 2001 - 2024  Všechna práva vyhrazena
Kontaktujte nás na: webmaster(zavináč)emartinka(tečka)cz nebo dopisy(zavináč)emartinka(tečka)cz


[CNW:Counter] TOPlist