Článek na serveru:  http://www.emartinka.cz

Aneb Internetová rodina, miminka, děti, neplodnost a metody její léčby

Ze dne: 8.3.2007
Martinčin věk - měsíce: 72
Rubrika: Deníček


Že by zápal plic? To néé...

Vojtíškův zdravotní stav se dnes velice zhoršil. Natolik, že s ním byla Dana odpoledne u paní doktorky. Ta si Vojtu poslechla a konstatovala jediné,"Je to jistě zánět průdušek, Vojtíšek dostane antibiotika!" V každém případě nás poslala v úterý na rentgen, zdali se náhodou nejedná o zákeřný zápal plic, neboť byl náběh nemoci podezřele rychlý. V tom případě by ho nemusela pustit do školky i šest týdnů, což by nám značně zkomplikovalo bežný pracovní život. Babičky máme daleko, předaleko a navíc moje máma stále pracuje, takže k nám může těžko přijet na celý týden. Dana se chystá, vzít si ošetřování na příští týden. Počítám i s tím, že bych si poté vzal také ošetřovaní a zůstal s Vojtíškem doma. Naštěstí to moje pozice ve firmě umožňuje. Rodina je přece jenom přednější.
Když už jsem nakousl práci - dnešek mi přinesl jedno jasné dopolední vítězství v našem horním závodě. Podařilo se mi bleskově vyřešit problém s jednou složitou linkou, s jejíž závadou si tamní elektronici nevěděli deset dní rady. Stačí připojit notebooka přes takový převodník za čtyřicet tisíc ke stroji a už to je. Když víte kam sáhnout v anglicky se tvářícím programu, máte vyhráno. Hned jste hvězdou. Moje nadšení vyprchalo po příjezdu pick-upem, zpět na mé pracoviště. Tam už čekala stojící, naše nejrychlejší, italská drátotažná linka. Laboroval jsem tam v elektronice a řídícím systému, více než šest hodin. Co spuštění, to přetrh drátu na několika místech a obsluha po mě málem házela nářadím. Copak za to můžu? Až na pokraji sil jsem závadu našel. Stroje jsou prostě stále složitější a závady zapeklitější ;-)
Domů jsem se dostal až těsně před šestou. Dana jela na potřebné cvičení a já měl děti na starost. Vojtíšek kupodivu ležel v obyváku na gauči pod dekou a sledoval pohádky z DVD. Má být v klidu. Před chvílí - o půl desáté konečně usnul. Není divu, nemá teplotu. Když jsem ho měřil, teploměr vykázal třicetšest osm. Jistá to naděje, že se o zápal plic nejedná. Kéž by.

Pro více informací a vstup na server si klikněte na http://www.emartinka.cz





© LTX 2001 - 2024  Všechna práva vyhrazena
Kontaktujte nás na: webmaster(zavináč)emartinka(tečka)cz nebo dopisy(zavináč)emartinka(tečka)cz


[CNW:Counter] TOPlist