Článek na serveru:  http://www.emartinka.cz

Aneb Internetová rodina, miminka, děti, neplodnost a metody její léčby

Ze dne: 9.3.2007
Martinčin věk - měsíce: 72
Rubrika: Deníček


Budeme se dnes večer žínit...?

Vojtíšek zkoumá budík :-)
Jak jsem vás včera nastrašil, dnes je vše jinak. Vojtíšek již zakašle oproti včerejšku dosti sporadicky. To je úleva. Navíc vůbec nechce ležet v postýlce pod peřinkou a po celý den běhal po domě. Máte nějaký recept, jak donutit tři a půl leté dítě, aby nehnutě leželo? Já tedy nemám. Dělá si, co chce. To už by muselo být opravdu zle, ale to vím z vlastní zkušenosti. Nebo Vy to neznáte? Někdy kolem osmé třídy jsem prodělal třikrát opakovanou angínu, během níž jsem spolykal neuvěřitelné množství ruských antibiotik Tetracyclin. Po nich se mi totálně rozboural krevní obraz a doktorku to celkem vyděsilo. Víte, jak jsem sám doma ležel? Jenom co máma odešla do práce, tak jsem doma po celý den řádil. Žádné ležení, ani náhodou. Máme pak po svých dětech vyžadovat něco podobného? Vždyť jsme byli stejní ;-)
Vojtíškova nemoc je, jak se zdá, zavčasu podchycena. Může však tak rychle zabrat antibiotikum? Asi ne. Je možné, že by se Vojtíšek do dnešního dne vzpamatoval za použití konvenčních léčiv ;-) Těžko soudit, obzvláště za toho včerejšího šíleného kašle. I noc prokašlal. Před spaním dnes však žádnou zvýšenou teplotu Vojtíšek nevykazuje. Jedná se o podobnou záhadu, jako u mne před měsícem - po ránu přes čtyřicet a večer normál. Prostě i ty bakterie a viry nejsou, to, co na našich mladých časů ;-) Zajíček ve své jamce ;-)
Navečer jsem jel z práce na velký nákup do supermarketu a zakoupil mimo jiné, dětem Kinder vajíčka. To bylo radosti z hraček. Martinka si vyloupla z vajíčka opičku a hned si ji pojmenovala po svém,"Já jsem opka Džudka!" Martinka má tendeci některá slůvka zkracovat. A Vojtíšek? Jakbysmet. Před sprchováním se mne ptal,"Tatínku, budeme se dnes žínit?" Měl na mysli mytí žínkami - drbalkami :-)
Dovolte mi ještě komentář k fotkám - na první obdivuje Vojtíšek Martinčinu poličku na nový budík. Vyrobila si ji sama, za pomocí mé, oboustranně lepící pásky. Na druhém fotu pak jistě poznáte, že u nás již nastaly Velikonoce. Dana veškerá vajíčka na vaření vyfukuje a dětičky se pak činí. Prostě a jednoduše, Jaro je tůůů! :-)

Pro více informací a vstup na server si klikněte na http://www.emartinka.cz





© LTX 2001 - 2024  Všechna práva vyhrazena
Kontaktujte nás na: webmaster(zavináč)emartinka(tečka)cz nebo dopisy(zavináč)emartinka(tečka)cz


[CNW:Counter] TOPlist