Článek na serveru:  http://www.emartinka.cz

Aneb Internetová rodina, miminka, děti, neplodnost a metody její léčby

Ze dne: 10.3.2007
Martinčin věk - měsíce: 72
Rubrika: Deníček


Co je to skoroúraz...?

Martinka na bruslích :-)
Vojtíšek by již nutně potřeboval vlastní psací stůl a kolečkovou židli. Takhle se o pracovní plochu dělí s Martinkou a o židli se mnou. Já pak sednu u počítače na židli, ani se nepodívám a bác, rázem letím na zem a hlavou praštím o skříň. Kdepak, to si vymýšlím, ale dnes po ránu se mi to málem stalo. V práci bych to napsal do formuláře a kolonky Mohlo se stát, ale nestalo se. Jedná o tzv. Skoroúraz. To vymyslela anglická konzultační firma. Prý máme příliš pracovních úrazů a žádné skoroúrazy. V Anglii a vyspělejším světě je prý vše naopak. Tomu fakt nerozumím ;-)
Psací stůl a židli dostane Vojtíšek ke čtvrtým narozkám. Alespoň bude mít nějaké velké dárky. Jste zvědaví na jeho zdravotní stav? Přes den jsme ho neměřili a asi není důvod. Sem tam si zakašle, ale lepší se to. To je dobře. Tímto opravuji chybnou informaci o úterním rentgenu. Máme se hlásit u naší doktorky a ta teprve rozhodne, zdali má jít Vojtík na rentgen. Slepička ;-)
Martinka se moc těšila na tento víkend, strávený u babičky. Kvůli Vojtíškovi jsme nakonec zůstali doma. Martinka se totiž moc těšila, jak se projede na svých in-lajnech po vyasfaltovaném házenkářském hřišti. Bohužel. Já jí slíbil, že půjdeme dnes bruslit na silnici nad fotbalovým hřištěm. Déšť nám však plány překazil. Snad zítra. Odpoledne jsem se vypravil do externí firmy v Nákupním městě, abych jim zapojil nový, dosti složitý stroj na výrobní lince. Šlo to dobře, až na návrat v šest hodin. Akorát na večeři. Dana uvařila mňamku - těstovinové vrtulky se smaženicí z hub a zeleniny. Dětičky si dopřály těstovinky s cukříčkem. Zato my si pochutnali. Poslední dobou si rád dopřeji bezmasé jídlo. Prostě si to vychutnávám. Například včera v práci zvítězila moje chuť nad svíčkovou s knedlíkem. Dal jsem si raději sýrové tortelliny se špenátovou a sýrovou omáčkou. Italskou kuchyni prostě miluji. Možná za to může i několik pracovních návštěv Itálie. Tam jsem ochutnal vše, včetně mořských plodů a škeblí. Fakt bych si na něco podobného zvykl :-)

Pro více informací a vstup na server si klikněte na http://www.emartinka.cz





© LTX 2001 - 2024  Všechna práva vyhrazena
Kontaktujte nás na: webmaster(zavináč)emartinka(tečka)cz nebo dopisy(zavináč)emartinka(tečka)cz


[CNW:Counter] TOPlist