Článek na serveru:  http://www.emartinka.cz

Aneb Internetová rodina, miminka, děti, neplodnost a metody její léčby

Ze dne: 20.3.2007
Martinčin věk - měsíce: 73
Rubrika: Deníček


Martinka je celkem v pohodě...

Tak jsme s Marťou doma sami. Avízovanou montáž frekvenčního měniče jsem si přesunul na zítřek, tak doufám, že to stihnu. Musím totiž odpoledne vyzvednout Martinku ze školky. Tímto již naznačuji, že se včerejší katastrofický scénář nekonal. Martinka se večer zklidnila a už neblinkala. Po ránu si také na žádné obtíže nestěžovala a vezl jsem ji tedy do školky :-)
Katastrofy probíhaly jinde. Ta včerejší večerní srážka rychlíku s autem na přejezdu, mne fakt vzala. Toho lidského faktoru zafungovalo, až to hezké není. Jak je možné, že v době mobilních telefonů a vysílaček zastaví ČD provoz na úplně jiné trati a policisté s hasiči se ani nenamáhají dát nějakou varovnou signalizaci přijíždějícímu vlaku. Jasně, nebyl jsem tam, takže nemohu kritizovat. Ale stejně mi to nedá :-(
Martinku jsem vyzvedl ze školky cestou z práce a poté mi zmizela za kamarádkou. S ní se vrátila domů asi v pět a holky se pak celkem v pokojíčku bavily. Marťa posléze zvolila taktiku, jenž s ní provozuje u babičky a dědy, neteřinka Petruška. Hned se ptala,"Zahrajeme si na školu? Já budu paní učitelka a ty budeš jako holka, jo?" Kamarádka přikývla a bylo jasno. Hlavně že si rozumí a nechají mne dopsat papíry ohledně daňového přiznání. Dana spočítala a vyplnila přiznávací formuláře již před více než týdnem a já teď honem dodělával ty na sociálku a zdravotní pojišťovnu. Konec měsíce se blíží a společné zdanění se nám ještě vyplatí :-)

Pro více informací a vstup na server si klikněte na http://www.emartinka.cz





© LTX 2001 - 2024  Všechna práva vyhrazena
Kontaktujte nás na: webmaster(zavináč)emartinka(tečka)cz nebo dopisy(zavináč)emartinka(tečka)cz


[CNW:Counter] TOPlist