Článek na serveru:  http://www.emartinka.cz

Aneb Internetová rodina, miminka, děti, neplodnost a metody její léčby

Ze dne: 23.3.2007
Martinčin věk - měsíce: 73
Rubrika: Deníček


Tak, kdo na koho vlastně čeká...

Martinka strohá okurku :-)
Odpoledne jsem zmizel z firmy o něco dříve. To víte, nově instalovaný počítač stále vzdoruje a já nad ním včera strávil času až do půlnoci. Makám na tom i teď, jenomže se s největší pravděpodobností jedná o hardwarový problém. Testuji poslední variantu a konec. Martinka vedle v pokojíčku zatím usnula a užívá si poslední noc bez Vojtíška. Zítra nám ho přiveze babička s dědou. Už se na toho našeho prcka moc těšíme. Přece jenom je tu bez něho tak nějak mrtvo a ticho ;-)
Pro Martinku do školky jsem odpoledne zamířil pro změnu sám. Není divu - měl jsem sjednanou schůzku s paní ředitelkou ohledně počítačů a webových stránek školky. Sotva mne Martinka spatřila ve dveřích těsně po třetí, už protestovala,"Tatínku, ty tady seš moc brzo, já si ještě chci pohrát!" Měla štěstí, po vysvětlení jak se věci mají, jsem zmizel v kanceláři. Odtamtud nás Marťa tahala těsně před pátou,"Tatínku, já už jsem si připravila všechny věci, jsem oblíknutá a čekám jenom na tebe!" Aha, tak na koho se vlastně čeká, že? ;-)
Fotka pochází ze včerejší strouhání okurky na večeři. Už jsem to nevydržel a na server nainstaloval ovladače pro digiťák a také software GIMP, v němž zmenšuji fotky na web. A funguje to ;-)

Pro více informací a vstup na server si klikněte na http://www.emartinka.cz





© LTX 2001 - 2024  Všechna práva vyhrazena
Kontaktujte nás na: webmaster(zavináč)emartinka(tečka)cz nebo dopisy(zavináč)emartinka(tečka)cz


[CNW:Counter] TOPlist