Článek na serveru:  http://www.emartinka.cz

Aneb Internetová rodina, miminka, děti, neplodnost a metody její léčby

Ze dne: 22.4.2007
Martinčin věk - měsíce: 74
Rubrika: Deníček


Cestou, necestou ... malotraktorem... ;-)

Vojtíšek rozbaluje dárečky :-)
Léto je tadýý! To by se dalo konstatovat po dnešním prosluněném dnu. Celé odpoledne jsme strávili s hradeckou babičkou na zahrádce a dětí jsme tam měli téměř celou školku. Není divu, zahrádka má strategické umístění a navíc mají dětičky k dispozici hračky a houpačky. Jenom musíte těch více než deset dětí hlídat. Přece jenom, jsou mezi nimi i mrňousové, kteří by mohli kupříkladu z prolézačky spadnout. Prostě se u nás konala taková neoficiální, nedělní školka ;-)
Vojtíškovi se jakoby začala spouštět rýma. Doufáme, že to přečká bez úhony. Přece jenom, momentálně potřebujeme spíše chodit do práce. Přes den několikrát dostal vylouhovanou cibuli s medem a těsně před spaním kapky do nosánku. Jinak je v pohodě a odpoledne venku řádil ostošest. Nechával se i tahat na vlečňáku traktoru, jak vidíte na fotce. Tahal ho mnohem starší kamarád. To víte, Vojtíšek něco váží.
Když už jsme u Vojtíška - dneska dostal dárečky ke svému svátku. Vyloženě jsme se mu trefili do noty - velká stavebnice SEVA se mu moc zamlouvá. To víme již od babičky, neboť ta má ve skříni starou stavebnici výše uvedené značky. Momentálně ji vyrábějí znovu, v mnoha variacích. Takže Vojtíšek má čerpací stanici a to druhé je funkční model bojového vrtulníku MI-24. Alespoň si to myslím, má to také dvě vrtule. Vrtulník jsem však složil já, neboť je celkem složité, sladit převody z koleček na vrtule. Jinak se dá ze stavebnice tvořit cokoliv, fantazii se meze nekladou. Vojtíšek na malotraktoru ;-)
Jako další perlu nalezl Vojtík v balíčku funkční motorovou pilu. Hned se pustil do řezání nábytku. To jsme mu posléze zatrhli, šel tedy s pilou ven. Bohužel (Nebo - bohudík?), pila neřeže - místo pilového řetězu to má totiž řetěz korálkový. Její účinnost se však dá srovnat s velkou motorovkou, kterou přivezl minule strejda k babičce a dědovi. Snažil jsem se s ní přeříznout kmen švestky, avšak bezúspěšně. Chce to nový řetěz ;-)

Pro více informací a vstup na server si klikněte na http://www.emartinka.cz





© LTX 2001 - 2024  Všechna práva vyhrazena
Kontaktujte nás na: webmaster(zavináč)emartinka(tečka)cz nebo dopisy(zavináč)emartinka(tečka)cz


[CNW:Counter] TOPlist