Článek na serveru:  http://www.emartinka.cz

Aneb Internetová rodina, miminka, děti, neplodnost a metody její léčby

Ze dne: 25.4.2007
Martinčin věk - měsíce: 74
Rubrika: Deníček


První plavecký výcvik...

Dětičky večeří :-)
Právě makám, makám, pracuji na školkových stránkách. Všichni kolem o nich vědí a na stránkách je již čtvrt roku vše při starém - stránky se připravují. S tím chci, a navíc dle smlouvy, mám zatočit do konce května. Myslím, že se to dá. Já navíc zápasím v práci s kolegy z Itálie, kteří instalují nové výrobní linky a v neposlední řadě i s návštěvou z Indie. Všichni sice hovoří plynně anglicky, zato já ne. V pohodě se domluvím s kolegou Italským elektronikem, hůřeji se mi však vysvětluje všeobecně něco, někomu jinému. Chce to trénink a nějakou pravidelnou anglickou konverzaci. Už jsem si snad něco dohodl s jedním rodilým angličanem. Já to prostě musím překonat a dostat se do toho. Je to podobné, jako pravidelné denní cvičení v domácí tělocvičně. Jedno vynechání již pociťuji. Jinak se každodenně zůčastním. Bez problémů. Moje sestava je následující - deset minut běhu na elipticalu se střední zátěží a po rozehřátí posilování. Výsledky jsou již dosti patrné :-)
Dětičky dnes absolvovaly první školkový plavecký výcvik. Však mi paní učitelka odpoledne referovala,"Větší děti, jako Martinka plavaly ve velkém bazénu. Ty menší, pak v mělkém dojezdovém bazénu tobogánu. Všem se plavání moc líbilo, možná i proto, že tam měly pana učitele. Přece jenom, jsou všichni navyklí na paní učitelku!" Něco na tom bude. Tak jsem odpoledne z koše vyzvedl mokré ručníky našich miláčků a ze školky jsme odešli suverénně jako poslední.
Zatímco Martinka přestala před nedávnem vyhledávat mazlení před usnutím, Vojtíšek je teď pravým opakem. Jakmile má vytuhnout, tichým hláskem žadoní,"Tatínku, já ci chovát!" To, co odmítal odmala, si teď s chutí užívá. Popadnu ho jako miminko a kolébám v náručí. Vojtík jen slastně mhouří očka a užívá si. Fakt je, že sotva ho položím do postýlky, usne během pěti minut ;-)

Pro více informací a vstup na server si klikněte na http://www.emartinka.cz





© LTX 2001 - 2024  Všechna práva vyhrazena
Kontaktujte nás na: webmaster(zavináč)emartinka(tečka)cz nebo dopisy(zavináč)emartinka(tečka)cz


[CNW:Counter] TOPlist