Článek na serveru:  http://www.emartinka.cz

Aneb Internetová rodina, miminka, děti, neplodnost a metody její léčby

Ze dne: 29.4.2007
Martinčin věk - měsíce: 74
Rubrika: Deníček


Víkendový návrat...

Martinka na bruslích :-)
Opět se vracím zpátky na Internet. Uplynulých pár dní jsme totiž strávili u babičky a dědy a ve čtvrtek se to kvůli práci na PC také nedalo. Domů jsme se vrátili dnes navečer, Vojtíšek si v autě schrupl a Martinka také překvapivě příliš nekomentovala moji jízdu. Pouze Vojtíšek se čílil při odjezdu od babičky a dědy,"Tatínků, ale todle auto má pšecé žídit jenom maminká!" Maminka by normálně jela, jenomže si před obědem dala se všemi aperitiv, takže to bylo jasné.
V sobotu nám Martinka u babičky předváděla, jak už umí jezdit na bruslích - inlinech. Pěkně se odráží a již dokáže probruslit i více než metr. Piluje styl, jak jenom může. Ještě tak, kdybychom měli doma kde jezdit. Maximálně na nové asfaltce za hřištěm, ale tam jezdí občas auta. Padl tu i jeden návrh - co takhle, nechat vyasfaltovat okruh na naší zahrádce, když už tam rušíme další záhonky? Mno, je to hezké, ale kdo to bude financovat? Ještě to tak zřídit jako veřejné a vybírat vstupné ;-) Na jednu stranu, by nám ubyla plocha na sekání trávy. Vojtíšek sleduje Pata a Mata :-) ;-)
Martinka vymyslela v poslední době způsob, jak si sama uvařit čaj. Přisune židli ke kuchyňské lince, vytáhne hrníček bez zlatého proužku, natočí vodu a šup s tím do mikrovlnky. Namačkat padesát sekund a spustit stroj, zvládá levou zadní. Pak už jen v ohřáté vodě máchá pytlík a pije ten ovocný výluh,"Tenhle čajíček jsem si uvařila sama, víš? A proto mě moc chutná!" To je dobře ;-)
Zbývá přidat komentář ke druhé fotce - navečer jsme ještě jeli k babičce do Hradce a Vojtíšek tam u strejdy v pokojíčku sledoval na počítači DVD Pat & Mat. To mají děti moc oblíbené. Buhužel už my dospělí, začínáme být na ony chytlavé melodie dosti alergičtí ;-)

Pro více informací a vstup na server si klikněte na http://www.emartinka.cz





© LTX 2001 - 2024  Všechna práva vyhrazena
Kontaktujte nás na: webmaster(zavináč)emartinka(tečka)cz nebo dopisy(zavináč)emartinka(tečka)cz


[CNW:Counter] TOPlist