Článek na serveru:  http://www.emartinka.cz

Aneb Internetová rodina, miminka, děti, neplodnost a metody její léčby

Ze dne: 2.5.2007
Martinčin věk - měsíce: 74
Rubrika: Deníček


Velké sekání trávy...

Vojtíšek se sekačkou :-)
Ostošest právě makám na školkových webovských stránkách. Je toho hodně, co je potřeba přetvořit z formátu Wordu na internet. Text se totiž formátuje zcela odlišně. Rozhodně se nenudím. A to na mne zítra čeká v práci Indický kolega - elektronik a spolu máme za úkol, namontovat frekvenční měnič na italskou linku. Je to hezky mezinárodně pomotané, že? Není divu, pracuji ve velké nadnárodní firmě. Jak už jsem zjistil, v Indii mají oproti nám velké plus - oni totiž mají angličtinu všichni povinnou - jako druhý jazyk. To se to pak dobývá svět ;-)
Odpoledne jsem se vrhnul na sekání všech našich pozemků. Panující sucho je strašlivě znát - takhle prašné sekání nepamatuji. Vojtíšek pracoval se mnou. Jakmile zmerčil sekačku, už běžel pro svoji plastovou,"Já budu tatí, sekat s tebou!" V cuku letu se mi pletl pod nohy. Málem jsem mu sekačku rozšlápl. Už je to dosekáno, už je to hotovo :-)
Vojtíšek si po večeři hladil bříško a povídal,"Já mám úplně pyný bíško! Dáš mě něco jinýho?" Maminka však opáčila,"Když máš tak plný bříško, tak už se ti tam nic nevejde, viď?" Vojtík však rázně argumentoval,"Ale já tam mám ještě maličkatou dílku!" Aha, tam by se jistě bonbónek vešel. Nedostal však nic :-) Bodlák placatý ;-)
Před chvílí jsem se vrátil z domácí tělocvičny a jsem v dobrém rozpoložení. Dětičky usnuly také relativně dobře - Martinka dnes zvítězila. Vojtíšek tu hauzíroval ještě ve čtvrt na deset a tvrdil,"Tatínku, mě se ale vůbec nechce spinkat!" Tak jsem ho odpálkoval,"Vojtíšku, nemusíš v žádném případě spát. Stačí, když budeš ležet!" A víte, že to zabralo? Jakmile Vojta zalehl, už spal. A pak že se mu nechce ;-)
Na druhé fotce je vyobrazen bodlák u ostružinového keře na zahrádce. Je až neuvěřitelné, jak se rostlina dokáže adaptovat na pravidelné týdenní sekání. Pěkně se připlácne k zemi a sekačka jí neublíží :-)

Pro více informací a vstup na server si klikněte na http://www.emartinka.cz





© LTX 2001 - 2024  Všechna práva vyhrazena
Kontaktujte nás na: webmaster(zavináč)emartinka(tečka)cz nebo dopisy(zavináč)emartinka(tečka)cz


[CNW:Counter] TOPlist