Článek na serveru:  http://www.emartinka.cz

Aneb Internetová rodina, miminka, děti, neplodnost a metody její léčby

Ze dne: 3.5.2007
Martinčin věk - měsíce: 74
Rubrika: Deníček


Tatínkové občas zapomínají...

Dnes jsem prapůvodně ani nechtěl nic psát, ale okolnosti mi nedaly. Pracuji totiž na školkovém webu. To je ovšem takový relax, po celodenním zápřahu v práci. Abyste byli v obraze - indické kolegy jsem měl nakonec za zády dva - po ránu stáli nastoupeni v nažehlených kalhotách a bílých košilích vedle mne - já byl v montérkách. Když se anglicky zeptali, zdali mají odnést ten špinavý frekvenční měnič do patra, vůbec neprotestovali. Přitom se maličko umazali. Ztráty jsou povoleny, no ne? ;-)
Já se zatím vrhnul do drátování a následného programování přes notebooka. Dalo mi to celkem zabrat - dětičky vyzvedla ze školky milá teta, neboť maminka trávila pracovní den v matičce Praze. K tetě jsem dorazil až někdy o půl šesté a děti jsem konečně dostal do auta až před půl sedmou. Vůbec se jim domů nechtělo.
Dopoledne čekalo na děti focení. Po příjezdu do školky mi paní učitelka povídala,"Všechny věci na focení si položte nahoru na skříňky!" Tím bylo myšleno oblečení. Martinka hned začala povídat,"Paní učitelko, já mám na focení od maminky vybraný překrásný červený šatičky. Viď že si mě je vzal tatínku v tý tašce?" Kdepak, nevzal. Paní učitelka hned zachraňovala situaci?"Víš Martinko, tatínkové občas zapomínají!" Je to pravda. Hned jsem vystartoval během k domu a vzápětí donesl tašku s šatičkama na focení ;-)

Pro více informací a vstup na server si klikněte na http://www.emartinka.cz





© LTX 2001 - 2024  Všechna práva vyhrazena
Kontaktujte nás na: webmaster(zavináč)emartinka(tečka)cz nebo dopisy(zavináč)emartinka(tečka)cz


[CNW:Counter] TOPlist