Článek na serveru:  http://www.emartinka.cz

Aneb Internetová rodina, miminka, děti, neplodnost a metody její léčby

Ze dne: 5.5.2007
Martinčin věk - měsíce: 74
Rubrika: Deníček


Jako na koni... :-)

Vojtíšek na koni :-)
Včera jsem se maličko odmlčel - není divu, přijely k nám obě dvě neteřinky spolu s maminkou. Takže jsme my dospělí poseděli večer se sklenkou vína, zatímco vedle řádily dětičky ostošest. Usnuly opravdu hodně pozdě. A to na nás po ránu čekala velká turistická akce, jíž jsme se zúčastnili v plném počtu. Vojtíšek měl však včera po ránu nějaké problémy, díky nímž byla málem celá akce narušena. Hned Vám popíši situaci. Děti jsem včera odvezl jako obvykle do školky. Až potud v pohodě. V práci jsem stihl svačinu a poté o půl osmé, pravidelnou výrobní schůzku. Takže to podstatné proběhlo ;-) Těsně po osmé mi však telefonovala ředitelka naší školky,"Hele, můžeš si přijet pro Vojtíška? Před chvílí se poblinkal a je celý zelený! Mám obavy, aby to nebylo něco horšího!" Jel jsem já, po čtvrteční instalaci měniče, za asistence indických kolegů jsem měl splněno, tak proč ne. Vojtíšek se během dopoledne doma náramně vzpamatoval a před polednem jsem si s ním risknul zajet do Tesca na nákup. Už byl naprosto v pohodě. Žádný problém. Kdybyste viděli, jak se dnes navečer cpal cukrovou vatou - Martinka se s ním rozdělila. Takhle nevypadá dítě, které má nějaké problémy, že? ;-) Martinka na koni ;-)
Jak vidíte na dnešních fotkách, Martinka se velice chtěla projet na koni. V cíli pochodu se právě objevili dva minikoně - Vojtík osedlal za úplatu černého - Blacka a Marťa zasedla na hnědáka. Sice to něco stálo, ale děti mají super zážitek. Obzvláště Vojtíšek mi po projížďce kolem hřiště hlásil,"Tatínku, von ten koník tak nějak brnká, když šlape! Ale líbí se mi to!" :-)
Na pochodu jsme zvolili nejkratší trasu - 16km. Sice byla navíc mírně pokrácena jedním vlakovým spojem, ale to celé v zájmu, aby i ti nejmladší došli do cíle po svých. Podařilo se. Vojtíšek kráčel opravdu staatečně. Ušel něco přes deset kilometrů a až těsně před cílem protestoval,"Maminkó, mě už bolej nožičký, já si chci sednout!" My neslevili a Vojtíšek došel. Dostal diplom a vzápětí už řádil na nafukovací obří skluzavce ;-)

Pro více informací a vstup na server si klikněte na http://www.emartinka.cz





© LTX 2001 - 2024  Všechna práva vyhrazena
Kontaktujte nás na: webmaster(zavináč)emartinka(tečka)cz nebo dopisy(zavináč)emartinka(tečka)cz


[CNW:Counter] TOPlist