Článek na serveru:  http://www.emartinka.cz

Aneb Internetová rodina, miminka, děti, neplodnost a metody její léčby

Ze dne: 10.5.2007
Martinčin věk - měsíce: 74
Rubrika: Deníček


Zítřejší velká školková akce...

Dnešek byl pro mne dosti našlápnutý. Maminka odjela na služební cestu a já vezl jako obvykle děti po ránu do školky. Však jsem je honil nepěkně. Vojtíšek nechtěl vstávat a neustále křičel,"Já už tatínku do žádný školký nikdý nechcí. Já už tam nebudu chodít, potožé musím ránó stávát!" Jasné a výstižné, že? Ovšem ještě pokračoval,"Já budu stávat jenom se svojí maminkou, a tebe tatí necí ani viděét!" To nebyl až zase takový problém, neboť Vojtíšek rozlepil očka až těsně před půlou, což bylo asi dvacet minut od začátku probouzecího cyklu. Když se nechce, tak se nechce, co si budeme povídat. Ve školce pak startoval do třídy s výkřikem,"Já jsem Martí pivní, já sem vyhlál!" No vidíte, každý se s tím ranním vstáváním postupně srovná ;-)
Výše popisovaná maminčina služební cesta pro mne znamenala jediné - musím děti vyzvednout naposledy těsně před čtvrtou, kdy se školka zavírá. Tam už na mne již čekaly naše rozdováděné dětičky, řádící s dvojčaty paní ředitelky. Vůbec se jim nechtělo domů. Tak jsem ještě pomohl složit lavičky a stoly na zítřejší školkovou Zahradní slavnost, věnovanou nadcházejícímu Svátku matek. Prostě se musím zítra do školky dopravit maximálně do půl čtvrté, to začíná výše zmiňovaná akce.
Termíny mi může maximálně nabořit zítřejší plánováná instalace frekvenčního měniče na italskou linku. Mám to však již ve třech exemplářích zmáknuté, tak snad vše dopadne dle plánu. Jinak bych se musel ze školky vracet zpět do firmy. I s touto evetualitou již počítám ;-)

Pro více informací a vstup na server si klikněte na http://www.emartinka.cz





© LTX 2001 - 2024  Všechna práva vyhrazena
Kontaktujte nás na: webmaster(zavináč)emartinka(tečka)cz nebo dopisy(zavináč)emartinka(tečka)cz


[CNW:Counter] TOPlist