Článek na serveru:  http://www.emartinka.cz

Aneb Internetová rodina, miminka, děti, neplodnost a metody její léčby

Ze dne: 22.5.2007
Martinčin věk - měsíce: 75
Rubrika: Deníček


To je fůůj, to je hnůůj...

Hodiny právě ukazují patnáct minut před devátou a vedle v pokojíčku to již spí. Dětičky se unavily pohybem venku, neboť hned ze školky vyběhly na zahrádku. Ve školce také nebyli zalezlí, dnešní počasí se opravdu vydařilo. Pouze navečer hrozila bouřka, jenomže se dle kontroly meteoradaru na internetu, vše oblačné rozpadlo. Nezaprší a nezaprší. Jinak teploučko, jako v létě. Však se děti po ránu na cestu do školky ustrojily pouze do triček. Ten kousek přeběhly jako nic, vždyť teploměr ukazoval nějakých sedmnáct. Vojtíšek odpoledne opět žadonil,"Tatínku, kdy už pudeme stavět ten bazén? Já už bysem se chtěél koupát!" To může chtít, jenomže je ponejprv nutné snést vše z půdy a vlastní bazén uvnitř vymýt. Na podzim se mi podobná činnost jaksi nechce provozovat a navíc - loni po návratu z Tuniska byla voda nechutně zelená. Takže snad zítra to začněme stavět. Já se dnes raději pustil do zednických prací vzadu na chodbě. Venku stejně zmizelo sluníčko za mraky ;-)
V souvislosti s bazénem nesmím opomenout ani pískovou filtraci vlastní konstrukce. Díky její publikaci na našem webu dnes dosahuje eMartinka historického zlomu v počtu návštěv - momentálně to je něco přes 600 unikátních návštěvníků a počítadlo předpovídá hodně přes 700. Hodně návštěvníků totiž hledá ve vyhledávačích klíčová slova typu - písková filtrace a jejich modifikace :-)
Včera jsem šel navečer zkontrolovat čističku odpadních vod Herva. Opět došlo k problému - ucpal se odtok a čistička vracela vyčištěnou voddu zpět do septiku. Jak jsem to tak prošťuchoval, objevil se Vojta,"Tatínku co to děláš?" Já mu vše vysvětlil. On však prstíkem ukázal na otáčející se biodisky porostlé bakteriemi a hned mi hlásil,"Tatíí, todle stlašně smldí, to je fůůůj, to je hnůůj!" No, celkem má pravdu. Jenomže čistička opravdu funguje :-)

Pro více informací a vstup na server si klikněte na http://www.emartinka.cz





© LTX 2001 - 2024  Všechna práva vyhrazena
Kontaktujte nás na: webmaster(zavináč)emartinka(tečka)cz nebo dopisy(zavináč)emartinka(tečka)cz


[CNW:Counter] TOPlist