Článek na serveru:  http://www.emartinka.cz

Aneb Internetová rodina, miminka, děti, neplodnost a metody její léčby

Ze dne: 25.5.2007
Martinčin věk - měsíce: 75
Rubrika: Deníček


I Vojtíšek ?...

Zdobení perníčků :-)
Dnešek nám přinesl velice teplé a letní počasí. Škoda času stráveného v práci. Tak jsem si po o udělil volno a odešel nejprve za nákupy a posléze i domů. Tam na mne čekala maminka spolu s Martinkou. Pokud chcete vědět, jak na tom Marťa je, tak se stále lepší. Připadá nám až neuvěřitelné, že by to měla tak rychle pryč. Boule na krčku jí splaskla a prý už tolik nebolí. Stejně musí být minimálně do neděle doma v klídku a v pondělí jedeme na kontrolu.
Zato Vojtíšek nás večer nemile překvapil. Odpoledne přišel ze školky a poté se mnou pracoval na zahrádce. Já totiž řezal a svařoval podstavec pod grilovací kámen. Včera jsem kámen přivezl od kamarádky(Jedná se o leštěnou kameninu, používanou například na hroby. Kameníci vyrábějí i takovéto menší na grilování). V zemi mám topeniště, na něj se položí kovové nožičky a na ně kámen. Poté stačí roztopit oheň a kámen se asi tak dvacet minut nahřívá. Na leštěný a olejem potřený povrch jsem naskládal marinovaná kuřecí křidýlka a moc dobře se ogrilovala. Nic nekape do ohně a masíčko je krásně křupavé. Takže paráda. Vojtíšek však masíčko moc nechtěl a neustále opakoval,"Já bych těél opečenej hohlíček!" Tak jsem mu jej opekl, jenomže se Vojtík kousl do jazýčka a rohlík zahodil. To byla první indície. Další přišla po Vojtíškově návratu domů k Martince. Usedl na gauč a na televizi se díval jaksi unaveně. Tak jsme mu změřili teplotu a měl téměř osmatřicet. Ach jo. Po večerní hygieně dostal na lžičku sirup Brufen. Jenom doufáme, zdali nešlo o nějakou reakci na teplo a sluníčko. Uvidíme ráno :-(
Dnešní moje pravidelné každodenní cvičení v domácí tělocvičně mělo poněkud náročnější průběh. Odpoledne jsem totiž ponechal otevřené okno a teplota v místnosti se vyšplhala až na dvacetdva. Uff, to jsem se zapotil. Ale nevzdávám to ani v extrému. A výsledky jsou po třech měsících vidět. Alespoň to tvrdí všichni okolo. A navíc mne to bavíí. Móóóc :-)
Následuje comment k fotce - aby Dana zabavila Martinku, vymyslela pečení perníčků. Jenomže Martinka požadovala, aby se perníčky nazdobily. Takže zdobila maminka a zdobila i Martinka ;-)

Pro více informací a vstup na server si klikněte na http://www.emartinka.cz





© LTX 2001 - 2024  Všechna práva vyhrazena
Kontaktujte nás na: webmaster(zavináč)emartinka(tečka)cz nebo dopisy(zavináč)emartinka(tečka)cz


[CNW:Counter] TOPlist