Článek na serveru:  http://www.emartinka.cz

Aneb Internetová rodina, miminka, děti, neplodnost a metody její léčby

Ze dne: 27.5.2007
Martinčin věk - měsíce: 75
Rubrika: Deníček


Jedna můra stačí...

Neděli jsem si opravdu užil. Od rána tvrdá fyzická činnost venku, protažená i kousek za poledne. Jako by mi to nestačilo, ještě jsem si navečer odskočil do tělocvičny na svoji pravidelnou pětadvacetiminutovku. Takže se cítím velice příjemně unaven. Navíc tu připravuji nějaké fotky na školkový web, takže se rozhodně nenudím :-)
Hned na zítřejší dopoledne mám již připravenou činnost. Nejdu do práce jako obvykle, v devět mám zajet do nemocnice s Martinkou na kontrolu a poté se přesouváme k naší paní doktorce. Ta udělí konečný verdikt, zdali půjde Martinka v úterý do školky, či nikoliv. Pokud by nemohla, tak pojede spolu s Vojtíškem ještě navečer k babičce. Vojta to má již předem rozhodnuto. Od pátečního podvečera ho trápí zvýšená teplota. Sice se to lepší, ale i přesto ho paní doktorka zítra prohlédne a odsouhlasí jeho stav. V žádném případě bychom ho nedávali s něčím podobným do školky. Děti mají totiž jet na školkové plavání a to by mu nemuselo vůbec prospět. Takže zítra uvidíme ;-)
Po Večerníčku jsem dětičky nahnal do bublinkové vany, aby ze sebe smyly týdenní nečistoty. To si totiž myjí i hlavičky šampónem pro dospělé, což je moc potěší. Sotva se dostaly do postýlek, Vojtíšek mi hlásil podivnou potvůrku na stropu v dětském pokojíčku,"Tatínku, co to tam je u stlopů?!" Já mu sdělil,"To je Vojtíšku velká můra a ona tam spí!" Vojtíšek hned na ni začal volat,"Týý moulo, stáávééj! Vona ta moula neslyší tatí, vona je asi hlucháá! Vona tá moulá, požád tam jéé!" Ohromná zábava s jednou můrou :-)

Pro více informací a vstup na server si klikněte na http://www.emartinka.cz





© LTX 2001 - 2024  Všechna práva vyhrazena
Kontaktujte nás na: webmaster(zavináč)emartinka(tečka)cz nebo dopisy(zavináč)emartinka(tečka)cz


[CNW:Counter] TOPlist