Článek na serveru:  http://www.emartinka.cz

Aneb Internetová rodina, miminka, děti, neplodnost a metody její léčby

Ze dne: 28.6.2007
Martinčin věk - měsíce: 75
Rubrika: Deníček


Prázdniny jsou príma věc...

Vojtíšek hraje kriket :-)
Tak si to představte - Martinka má zítra před sebou poslední den školkové docházky. Je to až neuvěřitelné, jak vše rychle uteklo. Od narození, přes nástup školkové docházky, až do současnosti. Marťa zítra poděkuje paním učitelkám za skvělý přístup a přípravu na školní docházku. Poté následují prázdniny. Huráá! Však si dnes oba dva s Vojtíškem zanotovali u posledního dílu večerníčkovského příběhu Macha a Šebestové,"Prázdniny jsou príma věc, pokud nejseš jezevec...!"
Martince konečně splaskla noha. Abyste byli v obraze - v pondělí ji u kamarádky na zahrádce bodla včela těsně vedle malíčku do nožky. To víte, že nám Marťu přinesli, neboť jeden nikdy neví, kdo je na včely alergický. Marťa naštěstí ne. Bylo jí vytaženo žihadlo a provedeno ošetření. Marťa se poté v klidu dívala na televizi. Noha jí však otekla a druhý den měla mírně zvýšenou teplotu. Do školky šla normál, jenomže my pořád nevěřili, že by to mohlo být od včelího žihadla. Asi to tak bylo, neboť navečer měla Marťa nožku nateklou a teplou. Na internetu jsme se dočetli, že mohlo jít o infikovanou včelu. Ale jo, potírání Fenistil Gelem a zábaly se podařilo otok velice zmírnit. Však se mne ve středu, ve školce hned po ránu ptali, jak je na tom Marťa. Přivedl jsem ji do školky už v pohodě a bez teplot. Ještě aby se tak nezůčastnila posledního dne plaveckého kurzu. Všechny děti dostaly Mokré vysvědčení a nafukovací hračku do vody - rybku. Takže, spokojenost :-)
Dnes jsem opravdu nic nenafotil, takže se spokojte s fotkou ze sobotního dětského dne. Vojtíšek se právě snaží dostat kroketovou pálkou míček do cílové branky. A že to bral značně mimo pravidla. Občas si míček i ručně přenesl ;-)

Pro více informací a vstup na server si klikněte na http://www.emartinka.cz





© LTX 2001 - 2024  Všechna práva vyhrazena
Kontaktujte nás na: webmaster(zavináč)emartinka(tečka)cz nebo dopisy(zavináč)emartinka(tečka)cz


[CNW:Counter] TOPlist