Článek na serveru:  http://www.emartinka.cz

Aneb Internetová rodina, miminka, děti, neplodnost a metody její léčby

Ze dne: 30.6.2007
Martinčin věk - měsíce: 75
Rubrika: Deníček


Vojtíšek už jel sám na kole bez postranních koleček...

Maminka učí Vojtíška jezdit na kole :-)
Během večeře se probíralo jedno velké téma. Vojtíšek s tím začal jako první, uždibujíc s chutí ze své porce těstovin s vařenou brokolicí, sypanou strouhaným sýrem a k tomu si dával zeleninový salátek z mističky(Moc velká mňamka). Ptal se,"Tatínku, kdy už pšíde konečně ten Ježíšek? To musí pšijít a nejdžív nám ozdobí ten stlomeček a potom pšinese pod něj ty dárečky!" Otázka střídala otázku, je to prostě šílené, řešit na počátku prázdnin takovéhle problémy. Když už jsem to nakousl - u nás doposud nosil ozdobený stromeček Ježíšek noc předem. Letos bychom mu ho však mohli připravit sami, no ne? Děti by se alespoň zabavily. Ale ne, už i já s tím začínám? Konec, teď myslíme jenom na Léto ;-)
V souvislosti s létem musím připomenout ještě naše problémy s bazénem na zahrádce. Po týdnu nečinnosti nám strašlivě zezelenala voda a tak jsem ji dnes po ránu vypustil. Poté jsem téměř tři hodiny lezl po dně a rejžákem drbal tu hnusnou zelenou řasu. Fakt to bylo nezničitelné. Práce se nakonec zdařila. Vojtíšek se mne odpoledne ptal,"Tatí a ploč to děláš? To musí bejt čistý?!" Ano, musí. Dokonce jsem propláchl i pískový filtr, aby se do nové vody nevalila ta zelená příšernost. To bylo něco pro děti. Martinka si i preventivně obula gumáky, aby se nanamočila v mokré trávě. Nakonec to nebylo třeba. Jenom nevím, kdy se v bazénu vykoupeme, neboť nám meteorologové na celý červenec žádné tropy neslibují. Že by už léto skončilo? Tomu se mi tedy věřit nechce ;-)
Na závěr pro Vás mám novinu, která by se spíše hodila na titulní stranu novin - Vojtíšek se naučil jezdit na kole bez postranních koleček. Maminka si ho vzala do parády na hřiště a skutečně - šlapal. Na Martinčině kole, na nějž nejdou ta kolečka namontovat. To je jistá psychologická pomůcka. Jakmile se Vojtík rozjezdí, kupujeme Martince větší kolo s přehazovačkou. Tohle kolo podědí Vojtík. Má to ovšem jednu drobnou kosmetickou vadu - Vojtíšek musí chtít jezdit. Prozatím maličko stagnuje, to víte, ti chlapi ;-) Titulní fotka Vám nabízí pohled na maminku a Vojtíška, který si právě upíná nezbytnou cyklistickou helmu.

Pro více informací a vstup na server si klikněte na http://www.emartinka.cz





© LTX 2001 - 2024  Všechna práva vyhrazena
Kontaktujte nás na: webmaster(zavináč)emartinka(tečka)cz nebo dopisy(zavináč)emartinka(tečka)cz


[CNW:Counter] TOPlist