Článek na serveru:  http://www.emartinka.cz

Aneb Internetová rodina, miminka, děti, neplodnost a metody její léčby

Ze dne: 2.7.2007
Martinčin věk - měsíce: 75
Rubrika: Deníček


Nedělní nádherný kolovýlet :-)

Rodinka v zooparku :-)
Po maličké odmlce se k Vám opět vracím s další reportáží. To víte, přes prázdniny probíhá mnoho akcí a my se musíme také vydatněji věnovat dětem. Jenom se nebojte, naši stálí čtenáři, po prázdninách se vše napraví. Také bychom mohli vyhlásit prázdniny podobně, jako u mnoha pravidelných pořadů v televizi a bylo by to. Ale to Vám přece nemohu udělat ;-)
Takže se vracím k nedělnímu odpolednímu výletu. Moc se vydařil a to nejenom pouze kvůli nádhernému počasí. Bezprostředně po obědě došlo k ráznému rozhodnutí - pojedeme na kolech dvacet kilometrů na zámek a jeho zahradu se zvířátky. Poté se přesuneme na nádraží onoho nejmenovaného města a tam počkáme na babičku, která nám měla jet vláčkem v ústrety, aby pohlídala dětičky nadcházející tři pracovní dny. To víte, musíme vykrývat momentálně měsíc odstavenou školku. Ale vše v pohodě(Až na Vojtíška, jenž momentálně spinká ve své postýlce s teplotou přes osmatřicet. Ach jo, snad se z toho dostane - příštích čtrnáct dní si má děti brát pod svá křídla babička s dědou). To jsem já, autor ;-)
Na výlet jsme vyráželi v následující sestavě - maminka na svém kole, Martinka drandící za ní a peloton jsem uzavíral já, s Vojtíškem za zády na kolosedačce. Jedině on si řádně nezašlapal. A víte, že ani já? Dosti jsem překvapil zbytek osazenstva, když jsem si šel po osmé zaběhnout do domácí tělocvičny obvyklou půlhodinovou sestavu. Jak krááásně se mi poté spalo. To byla teprve ta pravá únava ;-) Na zámku si dětičky prohlédly maličký zoopark, jak vidíte na první fotce spolu s maminkou. Abych nepřišel zkrátka, jsem bezprostředně vyobrazen na fotce druhé. Takže jsme si cestou zpátky okusili poprvé jízdu vlakem s koly, coby spoluzavazadly. Bez problémů. Moc se mi výlet zamlouvá a příšte bude jistě pokračování. I poněkud do větší dálky, není se čeho bát. Martinka šlape ostošest. I kdybychom měli jet sami s Danou autobusem na vrcholky hor a poté sjíždět hory směrem domů, sic pár desítek kilometrů. To by mohlo dopadnou jedině následujících čtrnáct dní bez dětí. Vše momentálně závisí na Vojtíškovi a jeho zdraví ;-)

Pro více informací a vstup na server si klikněte na http://www.emartinka.cz





© LTX 2001 - 2024  Všechna práva vyhrazena
Kontaktujte nás na: webmaster(zavináč)emartinka(tečka)cz nebo dopisy(zavináč)emartinka(tečka)cz


[CNW:Counter] TOPlist