Článek na serveru:  http://www.emartinka.cz

Ze dne: 13.12.2001
Věk - měsíce: 10
Rubrika: Novinky


Titul: Jak se koupeme...

Martinku normálně koupu já, Dana jen ve vyjímečném případě. Například, když musím zůstat v práci déle.
Až do pondělí jsem Martinku mydlil stále stejným způsobem jako miminko. Prostě nám to tak vyhovovalo. Martinka je stále živější a zkušenější, a tak mydlení bylo postupně náročnější. Dříve jsem dal na přebalovák do koupelny deku, na ní froté ručník, igelit, osušku, igelit a na vrch plínku na namydlení. Postupně odhazujete vrstvy podle právě prováděné operace. Jde to skvěle, žádný problém.
Dana před nedávnem navrhovala, abychom zkusili namydlení ve vaně. Až v pondělí jsme to s Martinkou zkusili. Martince otřu namočenou žínkou očička a obličej (to se ve vaně nedá, moc se jí to nelíbí) a potom ji šoupnu do vody. Žínkou se pěkně všude namydlíme a pak opláchneme. V pondělí to moc nešlo Martinka je rychlá a stíhala uhýbat. Postupně se zlepšuji a dnes jsem měl převahu já.
Martince dám do vodičky čtyři roztomilé rybičky a ona si s nimi moc ráda hraje. Rybičky má ve vaně asi třetí den, kachničky a mořské potvůrky má moc okoukané. Však teď při vytahování z vany pěkně křičí, že ještě nechce ven.
Martinku osuším a namažu modrou Indulonou (to je nejlepší dětský krém, povídala paní doktorka). Však má Martinka po ní krásně hebkou pokožku. Vezmeme si plínku, košilku, zbývá vyčistit ouška, nosánek a hupky dupky nahamat se. To už s maminkou, dobrou kašičku.
Dobrou noc.


Copyright © - LTX 2001 - 2024