Článek na serveru:  http://www.emartinka.cz

Ze dne: 14.12.2001
Věk - měsíce: 10
Rubrika: Novinky


Titul: Martinka začala chodit...

Neodolal jsem a zasedl k notebooku, abych opět něco napsal. Dnes má totiž Martinka a samozřejmě my všichni velký den. Martinka poprvé a bez drže přešla skoro celý obyvák.
Martinka už delší dobu ťapala po místnosti za jednu ručičku. Bez drže i chvíli stála. Ale že bude chodit tak najednou, jsme nečekali. Zítra slavíme jedenáctiměsíční narozeniny a Martinka to stihla den před termínem.
Ve stručnosti vám popíšu, jak k celé události došlo. Navečer jsme byli v obyváku a Martinka stála u stolečku poblíž maminky. Já natáhl ruce a zavolal "Martinko, pojď sem !". Martinka také natáhla ručičky a vykročila. Ustupoval jsem dozadu a Martinka se snažila dosáhnout na moje ruce a přitom šla dopředu. Skoro dva metry. Dana také zkoušela, jestli k ní Martinka půjde a ona šla. Doťapala až k mamince a obejmula ji kolem krku.
Krůčky to jsou prozatím nesmělé, ale Martinka se v podstatě za hodinku viditelně zdokonalila. Jenom si říkáme, zdali to do rána nezapomene. Pro jistotu jsme přešli celý obyvák na kameru, aby to bylo zdokumentované i obrazem.


Copyright © - LTX 2001 - 2024