Článek na serveru:  http://www.emartinka.cz

Ze dne: 21.12.2001
Věk - měsíce: 11
Rubrika: Novinky


Titul: Sněží, sněží a sněží...

Právě jsem se vrátil z venku, bylo potřeba trochu proházet příjezdovou cestu, aby toho na ráno nebylo moc. Sněží, sněží a sněží. Za dvě hodinky přibylo asi pět centimetrů čerstvého prašanu. Venku je jak v pohádce. Všude bílo a pod sněhem na stromkách prosvěcují žárovičky.
Právě kvůli sněžení vystoupala teplota venku na mínus čtyři. Odpoledne mohla Dana s Martinkou na procházku. Byla moc ráda že, Martinka po pár minutkách usnula a spinkala asi hodinu a půl. Dopoledne dala Marťu spinkat do kočárku na chodbě, protože venku bylo pod mínus deset. Martinka tam spát nechtěla a strašlivě křičela. Nakonec se nedalo nic dělat a prostě neusnula.
Zatímco Martinka spala, dobalil jsem dárky. Letos jsem měl vzorně nakoupeno skoro týden před Štědrým dnem. To není u mě pravidlem. Však to znáte, 24 dopoledne mají také otevřeno. Z balicího papíru mi zbyla role a tu dostala Martinka na hraní. Rázem se stala hračkou číslo jedna. S takovou trubkou se dá dělat spousta zábavných věcí. Třeba přitáhnout si noviny, které dala táta moc daleko, abych na ně nedosáhla, snažit se shodit něco z poličky a troubit na ni. Martinka se bavila opravdu dlouhou dobu.


Copyright © - LTX 2001 - 2024