Článek na serveru:  http://www.emartinka.cz

Ze dne: 22.01.2002
Věk - měsíce: 12
Rubrika: Novinky


Titul: Martinka je neposeda...

V jednom z předcházejících článků jsen psal o nočníčku, že se do něho Martinka poprvé vyčůrala. Musím konstatovat, poprvé a zatím naposledy. Nemá k něčemu takovému důvěru. Před koupáním ji svléknu a snažím se posadit na nočníček. Martinka sedí asi tak deset sekund a vzápětí se začne shánět po všem, co je okolo ní. Natahuje se, vstává a dělá všechno možné, jenom aby nemusela sedět. Martinka je neposeda, nejraději by stále běhala.
To samé při přebalování. Dana mi před chvílí povídala, že už jí je jasné, od koho má jednu věc. Popíšu vám o co jde. Martinka k vám běží například s lahvičkou poté když zavoláte,"Martinko, přines mi tu lahvičku!" Běží, běží a když je těsně před vámi prudce zahne a se smíchem se nechá honit. Něco podobného provozujeme, když společně blbneme.
Dana se právě divila jak je možné, že já když Martinku přebaluju, tak se mi neustále otáčí na bříško, vstává a utíká mi s holým zadečkem. Daně to donedávna nedělala. Teď už je to jiné.
Před chvilkou jsem Martinku přebaloval, když jsme zjistili, že je pokakaná. Ono to na první pohled vypadalo, jako by nám to chtěla říci sama. Martinka šla v obyváku ke gauči, ze kterého stáhla přebalovací deku. Dana povídá,"Martinko ty chceš přebalit, jsi pokakaná?" Stáhla jí tepláčky a byla to skutečně pravda.
Musím si Martinku užít a také se trochu odreagovat od vší práce, tak proč ji nepřebalit?


Copyright © - LTX 2001 - 2024