Článek na serveru:  http://www.emartinka.cz

Ze dne: 5.6.2002
Věk - měsíce: 16
Rubrika: Novinky


Titul: Odvolávám pátrání...

Nalezená lžička
Před časem jsem vyhlašoval celostátní pátrání po ztracených lžičkách. Článek o Velké pátrací akci si můžete přečíst ZDE. Martinka je někam schovala a sebedůkladnější pátrání a hledání nepřineslo výsledky. Měli jsme důvodné podezření, zda Martinka nestrčila lžičky do koše a ty byly následně vyvezené na skládku. Dnes mohu svědomitě prohlásit, nic takového se nestalo. Odvolávám pátrání, záhada je objasněna.
Stalo se to v pátek večer. Jak jste si jistě všimli, bylo u nás několik návštěv. Samozřejmě spaly u nás a před půlnocí znaveni oslavami jsme se rozhodli všichni zalehnout. Návštěvy spí v obyváku, z toho důvodu máme zakoupenou sedací soupravu sestávající z pěti rozložitelných křesílek. Dvě dvojice jsou rozdělitelně spojené a právě v té dělitelné mezeře byly nalezeny lžičky. Věřili byste tomu? My prohledali úplně všechno a nic. Není divu, mezi křesílka nebylo ani při nejlepší vůli vidět. Prozatím nejdůmyslnější Martinčina skrýš byla odhalena! Martinka hamá rohlík
Martinka chce poslední dobou hamat lžičkou sama. K tomu účelu se mi jeví jako nejlepší Bobík nebo Lipánek v nízkém a širokém kelímku. Když ono to s Martinkou vůbec není jednoduché. Zkoušel jsem jí dávat ke svačince Pribináček s příchutí jahod, meruňky, čokolády, atd. Výsledek je jediný. Martinka se po první lžičce zašklebí, oklepe a už vám odstrkuje lžičku se slovy,"Ne ne ne!" Jako jedinou příchuť uznává vanilkovou. Včera jsem v obchodě natrefil na Bobíka straciatella. Musím uznat, že ho Martinka statečně zvládla, ale celou dobu se mi snažila seskočit ze židle a utéct. Což se jí nakonec povedlo před poslední lžičkou :-)
Rohlíček, jak vidíte na obrázku hamá celkem obstojně, jenom musí chtít. Nejvíc ho sní může-li volně běhat po zahradě. Odběhne s rohlíčkem za strom a vrátí se se šnekem, kterého ke svačince ochutnává :-)


Copyright © - LTX 2001 - 2024