Článek na serveru:  http://www.emartinka.cz

Ze dne: 10.12.2002
Měsíc těhotenství: 2
Rubrika: Novinky z bříška


Titul: Bříško na zip...

Na tento den byla Dana pozvaná na další kontrolu ke své doktorce. Při prohlídce se zdálo být vše v pořádku a tak Daně vystavila konečně těhotenskou průkazku. Připravuji stránku pro miminko v bříšku, abych Vám o něm mohl průběžně psát. Jinak - na ultrazvuk se máme dostavit do nemocnice 27.12. odpoledne. Jelikož se tou dobou budeme vyskytovat u babičky, stavíme se v nemocnici při cestě domů.
Martinka přišla na další zábavu. Říkali jsme jí o miminku v bříšku a i sama mohla vidět Danu vyfotografovanou před Martinčiným porodem. Martinka ukazuje na fotce bříško a povídá,"Tam Martinka, v bíšku, schovaná!" Teď se nám snaží cpát velké plyšáky pod tričko na bříško a přitom svoji činnost komentuje,"Martinka schová myšáčka tatínkovi!" Však jí to hradecká babička komentovala,"Martinka ví o miminku všechno, to za našich let nebývalo!" ;-)
V Hradci jsme Martince sháněli dárky a přitom nám prodavačka ukazovala roztomilého plyšáka - pejska se zipem na bříšku. Stačí otevřít zip a z bříška vykouknou tři malí pejsánci. Myslím, že by se taková hračka Martince moc líbila :o)


Copyright © - LTX 2001 - 2024