Článek na serveru:  http://www.emartinka.cz

Ze dne: 12.11.2001
Věk - měsíce: 9
Rubrika: Novinky


Titul: Jak se Martinka baví


Dnes odpoledne jsem v koupelně odstraňoval kolem nového okna staré obkladačky. Po nich na sádrokartonu zůstal tmel a ten jsem odškraboval a ihned vysával vysavačem. Škrábu, škrábu, odsávám a najednou jako by se ucpala hadice, potom chvíli vysavač vysával a opět a znovu. Už jsem chtěl hledat závadu, přišla Dana a povídala, jak Martinka v obyváku pracně otevírala zásuvku od vysavače. Prý se docela bavila. Zatím ji otevírala vždy jenom, když byl vysavač vypnutý.
Martince jsem o víkendu zakoupil takovou skládací bedýnku na hračky. Už jich má hodně, do košíčku se nevejdou. Marťa přišla na to, že vstane, drží se bedýnky a tlačí ji před sebou. Tímto způsobem přejde sama celou místnost.
Martince se moc líbí klávesnice u mého domácího počítače. Vždy tak dlouho tahala za poličku, až ji vysunula a začala bouchat do klávesnice. Donesl jsem ji starší z dílny a položil ji o poličku níže, ať má něco na hraní. Měla z toho obrovskou radost. Jenom ji ještě zajímá moje myšička ležící nahoře. I té se postupně zmocní taháním za ocásek. Jsem zvědav, jak dlouho vydrží tímhle stylem fungovat.


Copyright © - LTX 2001 - 2024