Článek na serveru:  http://www.emartinka.cz

Ze dne: 14.11.2001
Věk - měsíce: 9
Rubrika: Novinky


Titul: Martince je 10 měsíců.


Martinka zítra oslaví už deset měsíců na světě. To to uteklo. Ani jsme si neužili dobu, kdy byla malé miminko a nějak nám vyrostla.
Dnes dopoledne jsme se dívali u paní doktorky na plakát, kde je popsáno vše, co by měly děti určitého věku umět. Kolem desátého měsíce by dítě mělo více začít vstávat z plazení po čtyřech ( my už čile pochodujeme kolem všeho nábytku a přehmatáváme odstupy mezi nábytkem skoro metrové ). Dále by mělo asi více mluvit, než povídá Martinka a hlavně pít z hrníčku a přidržovat si ho ručkama. Martinka sice z hrníčku pije ( alespoň se jí to snažíme učit ), ale ručkama si ho chytá spíše za účelem zábavy a rozlití.
U paní doktorky jsme dnes byli kvůli nachlazení. Spíše je to nějaký bacil, my s Danou jsme na tom stejně. Martinka kašle a chraptí. Začíná jí také rýma a tak je trochu nevrlá. Dostala sirup Mukosolvan a hrudníček a zádíčka jsem jí po koupání namazal takovou eukalyptovou mastičkou se jménem Koalka. Pěkně voní a bude se jí lépe dýchat.
Zítra jsme měli jet k paní doktorce na desetiměsíční prohlídku, nikam ale nejedeme. Kvůli nachlazení je prohlídka odložena někdy na příští týden.


Copyright © - LTX 2001 - 2024