Článek na serveru:  http://www.emartinka.cz

Ze dne: 17.06.2003
Měsíc těhotenství: 9
Rubrika: Novinky z bříška


Titul: Příprava domácnosti na příchod miminka

Zdroj - Rodičovský rádce Fixies

Na příchod miminka je třeba připravit také Vaši domácnost. Je mnohem jednodušší, pokud budete mít vše přichystáno již před narozením miminka. Co se týče oblečení na miminko, pamatujte, že děťátko roste a není dobré oblékat je do těsného oblečení. Je tedy dobré zvážit, do jakého ročního období se dítě narodí a k tomu uzpůsobit i jeho výbavičku. Oblečení nakupujte s rozmyslem, stejně jako dětskou kosmetiku a ostatní potřeby.
Naplánujte si dopředu, jak se podělíte o povinnosti spojené s péčí o domácnost po narození miminka. Nezapomeňte, že miminko v prvních týdnech života potřebuje neustálou péči, a proto je dobré, když se již předem domluvíte s ostatními členy domácnosti na vzájemné pomoci. Pokud byste se snažila zvládnout všechno sama, bude to na úkor Vašeho spánku a odpočinku.
Čas uběhl jako voda, blíží se termín porodu. Na porod jste se svědomitě připravovala, chodila jste cvičit, znáte svoje tělo, víte co od sebe můžete očekávat. Zůstaňte klidná a připravujete se na odjezd do porodnice.


Copyright © - LTX 2001 - 2024